HOROSCOP. Ce lumânare parfumată ți se potrivește, în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Dacă o lumânare ar fi personalizată în funcție de semnul tău zodiacal, ținând cont de personalitatea ta, există anumite parfumuri și note specifice care ar fi cele mai bune pentru simțurile tale. Află ce lumânare parfumată este destinată semnului tău zodiacal.

Berbec

Acest semn de foc este îndrăzneț, independent și feroce, dar, în același timp, emană căldură. Parfumul de lumânare care se traduce prin personalitatea ta ar fi un amestec de scorțișoară, vanilie, puțin ceai negru și o notă de mosc. În timp ce scorțișoara reprezintă dinamismul și acea parte competitivă, vanilia reprezintă căldura pe care o ai învelind-o cu puțină dulceață a ceaiului negru.

 

Taur

Acest semn zodiacal înseamnă lux și încăpățânare, așa că parfumul care trebuie adăugat în lumânarea ta este un amestec de șofran și scorțișoară . Aceste note sunt baza unei șampanii și asta îi descrie perfect pe Taur.

 

Gemeni

Personalitatea multifațetată a unui Gemeni este cel mai bine reprezentată de un trandafir de preerie sălbatic, care este realizat folosind bergamotă, muguri de geraniu, mandarină, cedru cald, mosc alb și chiar piper roz. Aceste note rezumă natura creativă, versatilă și curioasă a acestui semn zodiacal.

 

Rac

Acest semn zodiacal dur, extrem de sensibil, loial și uneori spinos poate fi cel mai bine reprezentat de note de lămâie și lavandă. În timp ce lămâia reprezintă exteriorul îndrăzneț și amărui, lavanda este miezul unui Rac reprezentând moliciunea din interior.

 

Leu

Acest semn zodiacal care caută lumina reflectoarelor, care este îndrăzneț și căruia îi place să fie popular, este cel mai bine reprezentat de combinația de note citrice și fructe tropicale. Cele două sunt îndrăznețe împreună și asta este ceea ce înseamnă un Leu.

 

Fecioară

O aromă de piersici cu note de coajă de mandarine este modul în care poate fi descrisă cel mai bine o Fecioară. Acest parfum spune cât de organizată este o Fecioară.

 

Balanță

Semnul zodiacal echilibrat este un amestec de aloe vera și apă de ienupăr, deoarece combinația înseamnă pace și armonie. Aloe conferă prospețime și se amestecă în lejeritate, apa de ienupăr oferă acel parfum mosc și pământiu care reprezintă trăsătura împământenită a acestui semn zodiacal.

 

Scorpion

Acest semn zodiacal este un dur -poate fi super dur, dar și foarte dulce, în funcție de starea lor de spirit. Notele de portocală, lămâie  și ceai  reprezintă perfect această zodie. Portocala este despre pasiunea și focul lor, în timp ce parfumul de lămâie arată latura lor dulce, dar dură. Ceaiul  surprinde acea latură delicată pe care o aveți și care trece neobservată de cele mai multe ori.

 

Segetător

Optimismul, dulceața și abilitățile de lider sunt ceea ce îi caracterizează pe Săgetători, iar parfumul care îi reprezintă pe acești oameni este un amestec de nucșoară, coriandru, cuișoare și portocală dulce. Condimentele se referă la energia pe care o are individul cu această zodie, în timp ce portocala umple spațiul cu pozitivitatea pe care o emană un Săgetător.

 

Capricorn

Această zodie tinde să se suprasolicite și este destul de încăpățânată, așa că parfumul de care avem nevoie aici este un amestec de piper iute, eucalipt, lavandă, care oferă concentrarea necesară. De asemenea, notele te destresează, astfel încât să poți atinge orice obiective de lucru pe care le ai într-un mediu relaxat.

 

Vărsător

Crinul, scorțișoara și o notă de vanilie sunt ceea ce face ca lumânarea parfumată perfectă pentru acest semn zodiacal. Semnul zodiacal timid, liniștit, dar energic, este cel mai bine reprezentat atunci când toate aceste note ard împreună într-o cameră.

 

Pești

Acest semn zodiacal este vibrant, visător și nu copleșește niciodată, așa că o lumânare parfumată cu perle de apă dulce este cel mai bun reprezentant aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel