Horoscop. Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Pe 20 iunie avem Solstițiul de vară. Adică începerea verii din punct de vedere astronomic. În ceea ce privește astrologia, avem intrarea Soarelui în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie. 

După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar și să ne păstrăm echilibrul emoțional. 
Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/Ascendent în Berbec
Soarele va tranzita casa a patra, cea a familiei și a gospodăriei. Atenția se va duce către aceste zone. De altfel, s-ar putea să vrei să faci tot felul de schimbări în casă pentru că vei dori mai mult confort. Vor apărea tot felul de evenimente în familie la care vei participa. Multe dintre ele vor fi chiar pe placul tău. Acest tranzit este menit să te facă să îți dai seama că fără o bază emoțională stabilă nu poți face nimic în viață.

Taur/Ascendent în Taur
Soarele se mută în casa a treia, unde se va afla până pe 17 iulie și Venus, guvernatoarea ta. Îți vei îmbunătăți modul de comunicare. Ba chiar am putea spune că mintea îți va deveni un adevărat aliat pentru că îți va transmite cele mai deștepte replici. De asemenea, vor apărea numeroase drumuri de făcut, dar și examene sau teste. Până pe 22 iulie, curiozitatea îți va fi insațiabilă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni
Soarele tranzitează casa a doua, cea a banilor și a talentelor. Și cum Jupiter se află în semnul tău, îți dai seama că vor apărea multe tentații din punct de vedere financiar. Dacă altădată ai fi fost mai chibzuit, acum ai încredere că sigur vor apărea oportunități, așa că îți permiți să faci unele cheltuieli suplimentare. Mai ales când va fi vorba despre răsfăț.

Citește întreaga știre pe Astrosens



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel