Horoscop. Cât de repede se îndrăgostește, în funcție de zodie. Berbecul se aruncă cu capul înainte

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa usplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa usplash

Iată cât de repede se îndrăgostesc zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Foarte rapid

Berbecii sunt pasionali și le place să facă totul cu viteza luminii, inclusiv atunci când se îndrăgostesc. Berbecii trăiesc clipa și nu se gândesc niciodată la ce ce urmează. Deși au tendința de a se îndrăgosti repede, dar să rămână îndrăgostiți, e cu totul altă poveste.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Destul de lent

Taurul este cel mai senzual semn zodiacal și are nevoie să simtă acea atracție fizică față de cineva în primul rând. Le trebuie mai mult de câteva întâlniri pentru a vedea dacă cineva le poate oferi siguranța de care au nevoie într-o relație. Dacă un Taur se îndrăgostește, va rămâne îndrăgostit pentru foarte mult timp.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Încet

Acest semn foarte social îi place să iasă în lume și să cunoască oameni noi. Pentru ei, întâlnirile înseamnă să își exploreze opțiunile.  Provocarea este să le trezești interesul, pentru a se putea îndrăgosti, dar asta poate dura ceva timp. Odată ce își dau seama că le place în continuare aceeași persoană cu care vorbesc de luni de zile, atunci vor începe să se întrebe dacă s-au îndrăgostit.


Rac (21 iunie - 22 iulie): Foarte rapid

Racii sunt sensibili și dependenți de dragoste. Vor căuta cu disperară se se îndrăgostească și să fie iubiți. Au tendința de a fi puțin timizi la început, dar au multă dragoste de oferit. Atunci când găsesc pe cineva care îi vede cu adevărat așa cum sunt, se atașează emoțional și vor rămâne așa pentru mult timp.

Leu (23 iulie - 22 august): Foarte rapid

Leii sunt poate cel mai romantic semn zodiacal. Sunt pasionali și dramatici în dragoste. Se îndrăgostesc ușor și rămân fideli. Provocarea este însă să nu fie răniți, pentru că au obiceiul de a se îndrăgosti de persoane nepotrivite.


Fecioară (23 august - 22 septembrie): Foarte lent

Fecioarele pur și simplu nu se grăbesc prea tare să se îndrăgostească. Ei sunt interesați mai mult de muncă și mai puțin despre romantism și întâlniri. Pentru a câștiga inima unei Fecioare, este important să mergi încet și să lași lucrurile să se desfășoare în mod natural. Dacă sunt presați să definească o relație înainte de a fi pregătiți, s-ar putea să fugă.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Destul de rapid

Balanțele sunt adevărate romantice  și se bucură să flirteze cu persoana iubită. Dacă găsesc pe cineva care este frumos pe dinăuntru și pe dinafară, se pot îndrăgosti imediat. Pentru ei, relațiile sunt menite să fie parteneriate. Este important pentru ei să găsească pe cineva care este dispus să dea la fel de mult pe cât primește.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Încet

Scorpionii sunt profunzi, senzuali și misterioși. Deoarece au tendința de a fi suspicioși cu privire la necunoscut, este nevoie de ceva timp pentru a câștiga încrederea și dragostea unui Scorpion. Scorpionul nu lasă pe oricine să intre în viața lor. Trebuie să existe o conexiune profundă, emoțională și magnetică.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Nici prea încet, nici prea repede.

Dintre toate semnele, Săgetătorul nu are cu adevărat nevoie de o relație pentru a fi fericit. Pentru ei, îndrăgostirea înseamnă să găsească partenerul potrivit și să fie în locul potrivit în viața lor pentru a-și asuma o relație. Atunci când un Săgetător este îndrăgostit, își va face foarte bine cunoscute sentimentele.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Foarte lent

Capricornilor le place să se miște într-un ritm lent și constant. Nu găsesc nevoia de a se grăbi. De asemenea, iubesc persoanele care muncesc din greu, sunt responsabile și au inițiativă. Mulți Capricorni mai tineri se simt atrași de persoanele mai în vârstă pentru că apreciază maturitatea lor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Foarte lent

Vărsătorii nu au cu adevărat nevoie de o relație romantică pentru a fi fericiți. Ei sunt atrași de persoanele care ies în evidență sau care nu se tem să își arate autenticitatea. De multe ori, un Vărsător va fi mai întâi prieten cu cineva și apoi va începe să dezvolte sentimente.

Pești (19 februarie - 20 martie): Foarte rapid

Dacă există un semn care are cele mai multe șanse să se îndrăgostească la prima vedere, acesta este cu siguranță un nativ Pești. Ei se îndrăgostesc atât de repede încât sunt predispuși să fie răniți mai des decât alte semne, din păcate. Persoanele născute sub semnul Peștilor sunt foarte sensibile și nu se descurcă foarte bine cu neglijența emoțională.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel