Horoscop. Cât de loiale sunt zodiile. Clasamentul semnelor predispuse la trădare

Data actualizării: | Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Loialitatea este cea mai de preț calitate, atât în relațiile de dragoste, cât și în prietenie. Iată cât de loiale sunt zodiile. 

1. Rac  - Dacă ai în viața ta o persoană apropiată care aparține acestei zodii, poți fi sută la sută sigur că nu te va înjunghia pe la spate în niciun fel. Cel mai loial semn zodiacal dintre toate, Racul îți va da tot ce are mai bun din el.

2. Scorpion - Chiar dacă Scorpionii nu sunt întotdeauna cei mai buni în relații, atunci când vine vorba de loialitate, te poți baza complet pe ei. Fie că te urăsc sau te iubesc, vor fi întotdeauna loiali acestei poziții. 

3. Taur- Taurii sunt parteneri și prieteni loiali. Ei sunt foarte pretențioși în privința persoanelor pe care le iubesc și cu care își petrec timpul.

4. Fecioară - Fecioarei îi place să păstreze totul ordonat și real. Nu le place să se joace și sunt în general stabili și loiali atunci când vine vorba de orice formă de relație.


5. Leu - Leii își apără partenerii și prietenii așa cum se apără pe ei înșiși, adică cu multă înverșunare. Leii vor sta alături de tine indiferent de situație și se vor opune cu înverșunare oricui ți-a greșit vreodată.


6. Gemeni - Gemenii sunt o zodie destul de loială, mai ales într-o relație de lungă durată. Odată ce un Gemeni își găsește un partener sau un prieten de încredere, devin complet devotați și angajați.

7. Balanță - Balanțele vor să fie loiale. Cu toate acestea, ceea ce le stă uneori în cale este indecisivitatea lor. Dar dacă găsesc persoana potrivită, sunt complet loiali și dedicați.

8. Capricorn - Capricornii au obiceiul de a purta cu ei înșiși tot bagajul emoțional din fostele lor relații. Toate aceste traume prin care au trecut în trecut le-au distrus capacitatea de a se angaja față de persoane noi și de a fi complet loiali.

9. Berbec - Berbecii sunt cu siguranță dedicați persoanelor pe care le iubesc. Cu toate acestea, dacă găsesc altceva care îi intrigă sau îi excită, ei își vor urma inima.


10. Săgetător - Sunt mereu în căutare de emoții și nu pot sta mult timp într-un singur loc. Astfel, Săgetătorul nu este o zodie foarte loială sau fidelă, deoarece spiritul lor liber îi controlează.

11. Pești - Peștii sunt adesea atât de blocați în lumile lor magice imaginare și conduși de inspirația lor încât se simt înclinați moral să le urmărească. Odată ce simt că au depășit o relație, ei vor merge mai departe.

12. Vărsător - Când vine vorba de cel mai puțin loial semn din zodiac, Vărsătorul este un câștigător cert! Acesta este semnul care are o teamă de a-și expune adevăratul sine și de a-și arăta vulnerabilitățile, indiferent cât de profund țin la tine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel