HOROSCOP. Care sunt problemele de sănătate la care ești mai predispus, în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Usman Yousaf
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Usman Yousaf

HOROSCOP. Iată ce probleme de sănătate poți avea pe viitor îm funție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. 

Berbec

Berbecii pot avea tendința de a fi pasionali și mereu agitați, ceea ce ar putea provoca un stres mental care poate duce la dureri de cap, migrene și accidente vasculare cerebrale. Berbecii pot avea, de asemenea, provocări legate de căderea părului din cauza stresului pe care și-l asumă.

Taur

Chakra gâtului este responsabilă pentru orice provocare legată de tiroida noastră. Prin urmare, un Taur poate avea probleme de sănătate precum răceli, dureri de gât și dureri de urechi. Pentru că este asociată cu tiroida un Taur poate avea brusc creștere sau pierdere în greutate, de asemenea.

Gemeni

Gemenii este un semn asociat cu plămânii, umerii, brațele și mâinile noastre. Chakra inimii pe scurt. Prin urmare, Gemenii ar putea avea probleme respiratorii, febră din cauza provocărilor de imunitate și sistemul lor nervos este de asemenea afectat provocându-le anxietate.

Rac

Racul este Asociat cu sânii, pieptul și stomacul nostru . Chakra inimii și chakra plexului nostru solar.

Racul fiind un semn care este extrem de emoțional, poate fi mai predispus la depresie și se poate întoarce la mâncare atunci când se simt așa, ceea ce le provoacă tulburări digestive. Racul va mânca fie prea mult, fie deloc atunci când se simte deprimat, cauzând un dezechilibru în chakra plexului solar.

Leu

Zodia Leu este asociată cu inima, spatele, coloana vertebrală și sângele. Chakra inimii și Chakra rădăcinii din punct de vedere energetic.

Leii ar putea avea adesea probleme cu tensiunea arterială și ar putea avea probleme cu inima. De asemenea, este important pentru ei să își țină sub control elementul foc, deoarece acesta ar putea provoca provocări legate de palpitații cardiace.

Fecioară

Fecioara guvernată de Mercur este asociată cu abdomenul și intestinele noastre . Și din punct de vedere energetic chakra plexului nostru solar.

Fecioarele pot avea uneori provocări cu sistemul digestiv și cu obiceiurile alimentare. S-ar putea întâmpla să aibă provocări și cu bolurile tale de aceea este foarte important pentru Fecioare să aibă o dietă sănătoasă dar nu să fie obsedate de ea , echilibrul este cheia.

Balanță

Semnul Balanței este asociat cu rinichii, glandele suprarenale și pielea noastră. Din punct de vedere energetic chakra plexului nostru solar și chakra sacrală fiind guvernate de Venus.

Balanțele ar putea avea o piele sensibilă și este important pentru ele să se mențină hidratate. Balanța trebuie să aibă o dietă bună, deoarece ar putea avea probleme cu stomacul, de asemenea, nu numai din cauza dietei, ci și din cauza indeciziei lor, care creează un dezechilibru în chakra plexului solar.

Scorpion

Scorpionul este asociat cu vezica urinară, rectul, organele genitale, ovarele și testiculele. Din punct de vedere energetic este asociat cu chakra sacrală și chakra rădăcinii.

Un Scorpion poate fi predispus la boli cu transmitere sexuală dacă nu este atent. Provocări precum infecții ale vezicii urinare, ITU și SOPC pot fi întâlnite la femeile Scorpion.

Săgetător

Săgetătorul este asociat cu șoldurile noastre, coapsele, nervii sciatici și vederea . Energetic al treilea ochi și chakra sacrală.

Săgetătorul poate avea provocări legate de Ochi și este important pentru ei să aibă un tratament adecvat pentru același lucru deoarece și vederea afectată îi poate face predispuși la accidente.

Capricorn

Capricornul este asociat cu oasele, genunchii, dinții, pielea și articulațiile. Din punct de vedere energetic este chakra rădăcinii.

Capricornii pot fi predispuși la fracturi și ar trebui să fie atenți dacă fac sport sau în timp ce orice activitate care le-ar putea rupe oasele sau ligamentele.

Vărsător

Vărsătorul este asociat cu partea inferioară a picioarelor, gleznele și circulația sângelui. Din punct de vedere energetic, chakra rădăcinii.

Un Vărsător ar putea avea provocări cum ar fi venele varicoase și trebuie să le facă un masaj bun picioarelor din când în când . De asemenea, și-ar putea răsuci gleznele provocându-le dureri. Un Vărsător ar trebui să facă masaje de acupunctură la picioare, deoarece acest lucru i-ar ajuta în multe feluri.

Pești

Peștii sunt asociați cu sistemul nostru nervos, picioarele și talamusul. Din punct de vedere energetic, chakra rădăcinii noastre, chakra plexului solar și al treilea ochi.

Îngrijorarea poate provoca provocări în sistemul imunitar al Peștilor. Prin urmare, este important ca un Pești să practice munca de respirație, deoarece aceasta l-ar ajuta, de asemenea, să își îmbunătățească sistemul imunitar. Peștii, sunt susceptibili de a avea cornițe, monturi și picior de atlet. Dacă nu aveți aceste afecțiuni în prezent sau în trecut , există o posibilitate în care ați putea să le aveți în viitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel