HOROSCOP. Care sunt cele mai mari temeri ale zodiilor în DRAGOSTE

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Milan Popovic
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Milan Popovic

Iubirea vine cu multe trăiri minunate, dar aduce și o serie de temeri, pentru fiecare diferite. Iată care sunt cele mai mari frici ale zodiilor atunci când intră într-o relație. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Se tem de o relație care devine plictisitoare. Vor să fie cu cineva cu care să poată face totul. Cel mai mult se tem de rutină și că toată distracția va dispărea.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Se tem de o lipsă de acceptare. Taurii se temcă vei încerca să îi schimbi sau că ai putea încerca să le impui idei sau propriile opinii. Ei vor să fie acceptați pentru cine și ce sunt.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 În mod natural, dau tot ce au în oamenii pe care îi iubesc, sperând să primească același lucru în schimb. Gemenii se tem de faptul că eforturile lor nu sunt recunoscute sau că nu ar primi înapoi ceea ce dau. Ei știu cât valorează și refuză să se mulțumească cu mai puțin decât atât.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Se tem de respingere. Cineva care este ezitant și nu le acordă toată atenție sau nu nu își ia angajamentul față de ei, trimite un Rac în panică. Ei au nevoie de cineva care este sigur de ei și de ceea ce își doresc.


Leu (23 iulie - 22 august)

Se tem de abandon. Leii se tem atât de mult de acest lucru, încât uneori creează probleme, doar pentru a putea pleca și a avea din nou controlul asupra situației. Leii au această teamă de necunoscut. Orice semn că te-ai răzgândit în privința lor îi pune în defensivă.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Se tem cu adevărat să te lase să te apropii. Fecioarelor le ia mult timp să se deschidă pentru că nu vor ca cineva să se folosească de mintea și inima lor. Sunt mereu sceptici. Trădarea este cel mai frică a lor.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Se tem să aibă încredere în cineva. Este nevoie de foarte mult efort pentru ca o Balanță să fie vulnerabilă, să fie dispusă să-ți dea controlul asupra emoțiilor și inimii lor. La început, o Balanță va ezita să te lase să faci parte din viața lor, dar vor ajunge acolo.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se tem de nicio pasiune.  Scorpionii au nevoie să simtă totul profund și intens și să aibă o conexiune de netăgăduit cu tine. O relație lipsită de pasiune este teama lor cea mai mare.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Se tem să nu poată fi ei înșiși. Nu vor să fie blocați undeva, unde trebuie să se comporte ca și cum ar fi perfecți tot timpul sau că nu au propriile probleme. Au nevoie să poată să se elibereze cu tine, deoarece se rețin atât de mult în preajma altor persoane.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu se tem de niciun angajament. Nu vor să fie într-o relație care nu are un final cu adevărat fericit. Capricornii vor pe cineva care este sigur,că îi dorește. Cineva care are un viitor în minte și nu se joacă.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se tem de cineva care nu este de încredere. Vărsătorii au nevoie de stabilitate și de cineva care își va respecta întotdeauna cuvântul și promisiunile. Se tem să nu fie dezamăgiți. Pentru un Vărsător, este nevoie de foarte mult pentru ca ei să se bazeze pe cineva.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Se tem să nu fie înțeleși greșit. Peștii au nevoie de cineva care să se scufunde în mintea lor și să îi înțeleagă, fără cuvinte. Au nevoie de cineva care să știe cum să-i facă să se simtă mai bine și care să-i înțeleagă fără efort.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel