Horoscop. Semnele zodiacale care sunt cele mai pretențioase în dragoste

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Există câteva zodii care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată din cauza faptului că sunt extrem de pretențioase.

1) Leu

Leul este cel mai pretențios semn zodiacal din toate timpurile!
Leul merită cu siguranță coroana de a fi cel mai pretențios semn zodiacal în dragoste!  Leului este unul dintre cele mai superficiale semne zodiacale, ceea ce explică de ce regelui junglei îi este atât de greu să găsească o pereche amoroasă pe măsura standardelor lor.

2) Taur

Taurul are standarde  înalte
Personalitatea Taurului este în general cunoscută pentru latura lor practică, ceea ce înseamnă că, în cea mai mare parte, oamenii ignoră partea superficială a Taurului. Cel de-al doilea semn zodiacal poate fi un coșmar atunci când se întâlnește cu cineva și are mult prea multe pretenții pentru ca cineva să se ridice la înălțimea lor.

3) Săgetător

Săgetătorul este excesiv de meticulos  
Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai mari semne zodiacale cu fobie de angajament, Săgetătorul este, de asemenea, foarte pretențios în dragoste. Săgetătorul nu își dă inima cu ușurință, motiv pentru care sunt atât de pretențioși când vine vorba de întâlniri.

4) Rac

Racul este foarte selectiv
Nu vă lăsați păcăliți de aspectul dulce al Racului. Ei știu cu siguranță ce vor în dragoste și nu se vor mulțumi cu mai puțin. Fiind unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, Racul face tot ce-i stă în putință pentru a evita o inimă frântă, chiar dacă asta înseamnă să fie prea pretențios.

5) Gemeni

Gemenii sunt mult prea pretențioși
Gemenii visează să întâlnească pe cineva la fel ca ei și nu vor acorda timp de o zi persoanelor care nu se ridică la nivelul așteptărilor lor. Pe scurt, Gemenii sunt mult prea rapizi în a închide oamenii și a merge mai departe.

6) Pești

Peștii nu pot renunța
Peștii nu sunt de obicei genul de persoană care să aibă o relație, deoarece se îngrijorează constant că trebuie să își sacrifice libertatea. Peștii își permit să se îndrăgostească doar atunci când sunt complet pregătiți. De obicei, se ascund în spatele pretențiilor lor pentru a evita întâlnirile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel