HOROSCOP. Care este cea mai ATRACTIVĂ trăsătură fizică a ta în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

HOROSCOP. Aceasta este cea mai atractivă trăsătură fizică a ta în funcție de zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbec, una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău sunt sprâncenele.

Bineînțeles, știi deja că orice altceva la tine este minunat, dar sprâncenele tale ies cel mai mult în evidență pentru toată lumea. Sprâncenele tale ajută să îți prezinte ferocitatea sau inocența.

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taur, buzele tale sunt una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale corpului tău.

Îți place să atingi și să fii atinsă, așa că una dintre cele mai sensibile părți ale corpului tău este cea mai bună. Să poți deține titlul pentru cele mai bune buze este uimitor, însă reușești să te descurci de fiecare dată.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemeni, cea mai bună caracteristică a ta este tenul tău.

Îți păstrezi tenul uimitor prin poznele tale de copil. Comportamentul tău și natura ta curioasă te mențin să arăți și să te simți tânăr - și se vede.

Obrajii tăi rămân roz și limpezi atâta timp cât îți păstrezi această vitalitate tinerească.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Rac, stomacul tău este cea mai bună caracteristică a corpului tău.

În stomacul tău se află intuiția ta și dorința ta de a fi plin de compasiune pentru ceilalți, așa că trebuie să fie într-o formă excelentă. Fluturii din stomac te ajută să-ți menții vie sensibilitatea și capacitatea de a iubi.

În condițiile în care semnul tău zodiacal este cunoscut pentru capacitatea de a iubi și de a avea grijă de ceilalți, îndepărtarea acestei capacități poate fi devastatoare.


Leu (23 iulie - 22 august)


Leu, părul tău este ceea ce îți definește cea mai bună trăsătură a corpului.

Ce mod mai bun de a-ți arăta regalitatea decât cu un păr puternic și plin de viață? Ori de câte ori intri într-o cameră, atragi atenția, iar părul tău îi ajută pe oameni să întoarcă capul înainte de a îmbrățișa pe deplin prezența minunată care tocmai a pășit în încăpere.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioară, cea mai bună caracteristică a ta este pielea ta.

Știi deja acest lucru pentru că te străduiești din greu să-ți păstrezi pielea curată cu rutina ta de noapte. Munca ta asiduă și metodele tale metodice nu se văd doar în munca ta, ci și prin pielea ta clară și netedă!

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanță, cea mai bună trăsătură a ta este posteriorul tău.

A avea un posterior frumos ajută să reflecte cât de blândă și bună ești cu adevărat. Dorința ta de armonie între tine și ceilalți este importantă pentru tine. Dacă toată lumea ar putea fi la fel de fermecătoare și prietenoasă ca tine.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Zona ta erogenă este cea mai bună caracteristică a ta, Scorpionule.

Ești conștient de puterea pe care o deții și știi cum să o manifești. Trăsătura ta exclusivă este reținută doar pentru cei care o merită cu adevărat, ceea ce este puțin și foarte rar.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetător, spatele tău este cea mai bună caracteristică fizică a ta.

Să porți rochii cu spatele gol sau să faci exerciții fizice într-un maiou este cea mai bună modalitate de a te pune în evidență și de a-i face pe oameni să se îndrăgostească de tine. Spatele tău îți dă puterea de a merge în mașină timp de 8 ore conducând spre orice loc nou în care ai decis să mergi.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, cea mai bună caracteristică a ta sunt picioarele.

Ori de câte ori porți o rochie și niște tocuri, picioarele tale strălucesc, făcând ca ținuta să arate de 100x mai bine. Fie că mergi la o petrecere sau pur și simplu te duci la serviciu, picioarele tale ajută la fortificarea acelei imagini de no-nonsens pe care o reprezinți.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Picioarele tale sunt cea mai bună caracteristică a ta, Vărsătorule.

A alerga spre libertate și progres este lucrul tău preferat și nu numai că picioarele tale sunt în mod natural frumoase, dar au fost făcute pentru a te ajuta să mergi liber printre pământuri.

Picioarele tale nu o arată, dar ai mers kilometri întregi în capul tău, gândindu-te la noi modalități de a îmbunătăți lumea și pe tine însuți.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)


Pești, ochii tăi sunt cea mai bună caracteristică corporală pe care o ai.

Ochii tăi privesc prin apărarea celorlalți, așa că vezi mai adânc decât doar exteriorul lor. Ești artistul care poate vedea arta în durerea altora. Cu ochii tăi, ești mai bine echipat pentru a iubi un suflet rănit decât oricine altcineva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 dec 2021, 13:38 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience