Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum ne afectează conjuncția dintre Mercur retrograd și Uranus în zodia Taur

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează conjuncția dintre Mercur retrograd și Uranus în zodia Taur, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni, pentru fiecare semn zodiacal, potrivit Fanatik.ro

Berbecii au șansa să convingă pe cineva să fie alături de ei. Până pe 26 aprilie pot avea parte de o rezolvare a unei probleme sâcâitoare. De asemenea, dacă doreau să achiziționeze un bun, Mercur retrograd le spune că îl găsesc mai ieftin, în altă parte. Pot face economie. Dacă au răbdare și se grăbesc, își dau seama că al doilea, al treilea gând sunt mai înțelepte.

Pentru Tauri, aspectul aduce luciditate, mai ales când e vorba de propria lor persoană. Descoperă lucruri în legătură cu ei, care îi surprind foarte tare pe ei. Au curajul să spună da, să spună nu, să spună ce cred. Îi aduc față în față cu o persoană pe care au evitat-o sau cu care n-au reușit să o întâlnească. Sunt călătorii pe care le pot face în urma unor răzgândiri.

Pentru Gemeni, este o istețime care le aduce un răspuns în legătură cu niște relații profesionale încurcate. Pot avea acum niște conexiuni, niște informații care îi lămuresc cu lucrurile de la muncă sau cu anumite persoane. Mercur retrograd îi ajută să salveze niște bani.

Pentru Raci, istețimea aduce claritate în legătură cu anturajul. Pot face cunoștință cu oameni noi. Acum au loc întâlniri ori reîntâlniri entuziasmante cu oameni plăcuți, de care sunt atașați. Foarte multe discuții, rememorări. Prind viață în urma acestor întrevederi. Primesc sugestii și sfaturi bune.

Pentru Lei, fenomenul astrologic vizează puterea de a anticipa consecințele unor lucruri sau imaginea de ansamblu a unei situații în care sunt. Mercur retrograd aduce o claritate neașteptată, fie prin indiscrețiile pe care le produc alții sau mărturisiri făcute către ei. Pot găsi o cale de ieșire dintr-un context constrângător.

În cazul Fecioarelor, conjuncția Mercur retrograd – Uranus aduce vești surprinzătoare, foarte bune, care deschid o altă linie de viitor. E posibil ca propunerea să vină de la o persoană cunoscută în urma unei recomandări. Propunerea este foarte bună și pentru că Fecioarele sunt puse într-un context în care voiau să fie. Se deschide o ușă care a stat închisă.

Balanțele descurcă niște ițe după niște discuții cu persoane cu care nu s-au înțeles din punct de vedere financiar. Cumva, pot găsi un argument. De asemenea, Mercur aduce soluții legate de sănătate unde se poate pierde ceva: vigoarea, de pildă.

Scorpionii au o conjuncție ce ține de adaptarea lor, de perspicacitatea cu care se pliază pe situații și oamenii pe care îi întâlnesc. Citesc foarte limpede natura omului de lângă ei. Observă temele de interese, argumentele receptate. Au două zile foarte bune.

Pentru Săgetători, Mercur în conjuncție cu Uranus poate rezolva o situație din mediul profesional. Scapă de o problemă de la muncă din care nu știau cum să iasă. Apare și o persoană disponibilă, care se alătură echipei și rezolvă lucrurile.

Pentru Capricorni, istețimea perioadei e legată de simțul lor pedagogic. Găsesc argumente, au sclipirea de a explica lucrurile mai ales celor mici. Au timp și resurse pentru o activitate nouă, foarte pasionantă. În relațiile sentimentale, unde au fost neînțelegeri, Mercur aduce reparații.

Pentru Vărsători, sunt vizate problemele de familie. Sunt apăsați de atmosfera din casă. Soluțiile pe care le găsesc pentru casă îi scutesc de cheltuieli, dar și de timp. În plus, în legătură cu munca, își aleg cele mai comode soluții pentru ei. Pot refuza anumite activități sau colaborări.

Peștii pot face lucruri noi, mai ales cei care sunt artiști. Pot veni cu niște soluții care n-au mai fost încercate până acum. De asemenea, conectează informații și date. Se lămuresc în legătură cu propriile lor stări. Nu își complică existența cu lucruri de care nu au chef. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel