Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce ne supără cel mai tare, în funcție de semnul nostru zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video Youtube

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt lucrurile care ne scot din sărite, în funcție de zodie.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce ne supără cel mai tare, în funcție de semnul nostru zodiacal, potrivit Fanatik. 

Pentru Berbeci, pot fi foarte iritați dacă sunt pisați la cap. Nu le plac pisălogii. Pentru că sunt zodii care acționează rapid, Berbecii au senzația că dacă au spus un lucru s-au și lămurit, că nimeni nu mai are nevoie de îndemnuri suplimentare. Când sunt prea mult sâcâiți cu întrebările, le sare țandăra. În plus, amânările îi enervează prea tare. Sunt rapizi, au viteză de reacție. Ca remediu, ar fi bine să facă lucrurile pe cont propriu, să ia pe mâna lor ce nu pot lăsa pe alții.

Pentru Tauri poate fi supărătoare ideea de despărțire. Nu suportă să fie ameninați cu plecarea. Le place să aibă control, iar dacă sunt ținuți în șah, nu reacționează deloc bine. Nu le place să fie ventuzați de o persoană. Nu trec ușor peste o despărțire. Nici ei, în suflet, nu se pot despărți ușor de cineva. Care e remediul? Să o taie și să fugă, dacă vor să se desprindă de un atașament.

 Pentru Gemeni, foarte supărătoare poate fi suspiciunea, că sunt suspectați, că sunt bârfiți, trădați. Au o rezistență bună la vorbele altora, dar dacă sunt bârfiți într-un mod foarte toxic, e posibil să intre într-un malaxor al contraargumentelor din care nu ies, într-un hățiș al plasei de păianjen. Tocmai pentru că au un aparat, un sistem de apărare foarte bun, argumentează din mai multe unghiuri. Pot dezvolta idei fixe. Dezvoltându-le, sunt foarte ușor de iritat. Remediul e să facă multă curățenie în norul lor de idei.

Pentru Raci, supărătoare poate fi divagarea. Divagarea celor din jur cu care colaborează sau parteneri de viață care îi distrag de la ce au de făcut. Apoi, trădarea la locul de muncă îi mai scoate din sărite. Un alt lucru care poate să îi supere e incorectitudinea, sub diverse forme. Remediul ar fi să fie un pic mai relaxați.

Pe Lei îi supără gândirea retrogradă, raportarea la trecut. Ei sunt destul de creativi și țin pasul cu vremurile. Nu neapărat că sunt moderni, dar pot da tonul. Raportarea la un mod de a se face lucrurile cum se făcea înainte îi supără. Chiar dacă sunt eficienți, ei vor să încerce și alte metode, să fie spontani, inventivi. Lipsa de entuziasm a altora îi poate enerva cumplit. Remediul ar fi izolarea, să-și vadă de ale lor.

Pentru Fecioare, poate fi supărător tot ce e spontan, pe nepusă masă. Persoanele distrase, pentru că sunt mai creative, le scot din mediul lor, care e foarte șablonat, le supără. Pentru a le împăca, remediul ar fi un gest drăguț, umorul, un cuvânt bun, de ce nu?

Pentru Balanțe, supărătoare poate fi o persoană descurajată sau descurajantă, care e plângăcioasă sau dă vina pe alții, nu-și asumă responsabilitatea. Nu prea suportă persoanele plângăcioase, care repetă anumite plângeri, pentru că pot fi situații în care lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie.

Pentru Scorpioni, supărător poate fi să fie luați pe nepregătite, să fie împinși pe la spate. Persoanele prea rapide, voluntare sau brutale le sâcâie foarte tare. Nu suportă nici vulgaritatea. Nu vor să aibă de-a face cu astfel de oameni. Ei vor să lucreze în ritmul lor.

Săgetătorii sunt deranjați să fie ținuți pe loc, într-un cadru limitat de reguli, de norme. Se plictisesc foarte repede Săgetătorii. Oamenii care trag de ei nu sunt pe placul lor. Nu stau locului, schimbă des contextul și cadrul. Remediul ar fi să fie ajutați să simtă mai profund unele lucruri.

Pentru Capricorni, supărătoare e superficialitatea, dezlânarea, divagația. Nu au răbdare cu persoanele tinere, deși au un bun talent de pedagog. Nu suportă persoanele indisciplinate. Altfel, lipsa de asumare, de consecvență, de profunzime, de sobrietate, îi poate enerva foarte tare. Nu suportă să fie luați peste picior. Pot face urât când se enervează.

Pentru Vărsători, poate fi foarte supărător să le fie limitate spațiul sau când colaborează cu o persoană să fie limitată de reguli. Ei au nevoie să zburde, să-și deschidă aripile, să fie spontani și creativi. Nu suportă deloc conservatorismul, chiar dacă le face bine. Vărsătorii se pot simți sugrumați de același bine de fiecare dată.

Pentru Pești, poate fi supărător și chiar înspăimântător să fie luați prea tare, brusc, pe nepregătite. Se sperie de gesturile autoritare sau prea violente. Întotdeauna, Peștii au un punct de vedere mai lax. Nu suportă persoanele lipsite de îngăduință.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel