HOROSCOP. Cadouri de Crăciun în funcție de zodie. Ce își dorește fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Kira auf der Heide
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Kira auf der Heide

HOROSCOP. Care sunt cadourile de Crăciun ideale pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Berbec


Berbecul iubește aventura, iar un cadou ideal pentru acest semn zodiacal ar trebui să fie legat de pasiunile lui cele mai mari. Le-ar plăcea să primească ceva interesant pe care să îl poată folosi într-una dintre aventurile sale. Echipamentele sportive ar fi o alegere ideală pentru cadoul de Crăciun. 


Taur


Taurii iubesc luxul și obiectele valoroase. Iată câteva idei care i-ar surprinde la maxim pe acești nativi. Le-ar plăcea gențile luxoase, pantofii sau orice altceva care îi face să se simtă fabuloși și importanți. 


Gemeni


Gemenii sigur vă vor da câteva indicii cu privire la cadoul pe care și-l doresc de sărbători. Aceste semn zodiacal este pasionat de tot ce înseamnă tehnologie și timp petrecut în fața unui ecran, un joc pe calculator sau un set de filme, ar fi alegerea ideală pentru acești nativi. 


Rac


Pentru Raci nu este important prețul unui cadou ci semnificația acestuia. Lor le place ca fiecare cadou primit să le amintească de cei dragi și să fie ales cu grijă și dragoste. Trebuie să căutați un cadou care să semnifice legătura dintre voi, fie ea de iubire sau prietenie. 


Leu


Pentru Lei un cadou care să fie strălucitor și să le pună în valoare personalitatea ar fi cea mai bună alegere. Leilor le place să fie în centrul atenției așa că trebuie să țineți cont de acest aspect atunci când mergeți la cumpărături. Un set de bijuterii strălucitoare sau haine de firmă ar putea fi alegerea care să îi dea pe spate. 


Fecioară


Persoanele din acest semn zodiacal sunt foarte creative și iubesc caracterul practic și funcționalitatea. Le-ar plăcea un cadou care să le permită să își exploreze eficiența și creativitatea. Orice kit de bricolaj, ustensile, gadgeturi le va atrage cu siguranță atenția.


Balanță


Pentru Balanțe un cadou ideal ar fi un obiect de decor pentru casa lor. Dar trebuie să fiți atenți să se potrivească cu design-ul de interior și să fie de preferat un obiect de artă cu o semnificație aparte. Aceste zodii preferă să primească vaze, tablouri sau obiecte de decor. 


Scorpion


Nu sunt neapărat pretențioși și le-ar plăcea cadouri de orice fel. Le-ar plăcea să primească ceva neașteptat, deoarece adoră surprizele. De asemenea, le place ceva misterios și nu trebuie să le dezvăluiți niciun indiciu înainte deoarece își vor pierde interesul. 


Săgetător


Au o poftă incredibilă de călătorii și adoră să cumpere întotdeauna bunuri care să le facă călătoria mai ușoară. Le puteți face cadou produse care să le folosească într-una dintre călătoriile lor sau o carte bună pe care să o citească pe drum. 


Capricorn


Sunt practici și își doresc, de asemenea, lucruri pe care le pot folosi în mod regulat, mai degrabă decât să primească un cadou care nu le este de folos. Sunt, de asemenea, persoane pricepute la tehnologie care s-ar bucura dacă ar primi un nou gadget. 


Vărsător


Să le dăruiești Vărsătorilor ceva memorabil este o idee excelentă. Ei ar aprecia o scrisoare scrisă de mână sau chiar le-ar plăcea dacă le-ai face cadou o cutie de ciocolată. Ramele foto sau ceva unic le poate înveseli întotdeauna starea de spirit.


Pești


Sunt persoane foarte sensibile și grijulii, așa că un cadou făcut din inimă îi va impresiona la maxim. Vor aprecia foarte mult dacă cineva le oferă ceva făcut manual în loc de un cadou sofisticat. Le plac cărțile, seturile de artă sau orice este făcut manual și din suflet. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel