Horoscop. Berbec, Rac, Leu și Săgetător: ASTA este bucătăria ta preferată în funcție de zodie

Data publicării:
Foto Unsplash/ Ratul Ghosh
Descriere foto: Foto Unsplash/ Ratul Ghosh

Când vine vorba de diferite tipuri de alimente, unele bucătării populare includ bucătăria asiatică, italiană și franceză. Fiecare bucătărie are arome și ingrediente diferite pe care le folosesc pentru a-și crea meniurile. 

Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal are propria bucătărie preferată în funcție de gusturile și interesele sale. Așadar, citiți mai departe pentru a afla care este bucătăria preferată a semnelor zodiacale Berbec, Rac, Leu și Săgetător. 


Berbec


Persoanelor născute în zodia Berbec le plac lucrurile îndrăznețe. Când vine vorba de bucătăria lor preferată, aceasta trebuie să fie, fără îndoială, cea asiatică. Bucătăria asiatică are arome care sunt picante și fierbinți, ceea ce le place persoanelor născute în zodia Berbec.


Rac


Racii sunt persoane simple. Ei preferă să mănânce alimente care sunt reconfortante și calde și care îi fac să se simtă satisfăcuți. Bucătăria pe care o iubesc cel mai mult este cea indiană. Le place vibrația simplistă a bucătăriei indiene și se simt mulțumiți după ce mănâncă preparate specifice acestei țări.


Leu


Leilor le place ca mâncarea lor să fie sănătoasă și nutritivă. Ei numără mereu caloriile, deoarece se iubesc un pic prea mult pentru a mânca ceva nesănătos. Bucătăria pe care o preferă cel mai mult trebuie să fie cea franceză. Are foarte puține calorii și majoritatea mâncărurilor sunt sănătoase și ușoare.


Săgetător 


Săgetătorilor le place mâncarea exotică. Le place să experimenteze cu diferite arome și bucătării. Bucătăria care le place cel mai mult este cea italiană. Mâncarea italiană folosește ingrediente care sunt îndrăznețe, exotice și atrăgătoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel