Horoscop Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn. Dragostea plutește în aer pentru o ZODIE!

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Sezonul Scorpionului a început! Află în rândurile care urmează ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta.

Sezonul Scorpionului este un moment uimitor pentru a-ţi consolida relațiile. Ai încredere și în instinctul tău. Scorpionul este unul dintre cele mai intuitive semne, așa că toți primim o creștere a intuiției chiar acum. Cine te face să te simți cel mai bine este persoana pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult acum.

Iată horoscopul zodiei/ascendentului pentru sezonul Scorpion:


Berbec, ascedent în Berbec

În sezonul toamnă-iarnă, multe persoane caută pe cineva cu care doar să stea alături, la cald. Iar tu, Berbec, eşti la fel de independent ca întotdeauna, dar înveți că toată lumea se bazează pe ceilalți, inclusiv tu. Care sunt cele mai importante relații ale tale? Și nu vorbesc doar despre relațiile tale romantice – gândeşte-te și la legăturile tale platonice și chiar de afaceri sau financiare. Recunoaște modul în care depinzi de cealaltă persoană, modul în care alte persoane depind de tine și gândeşte-te la modul în care puteți lucra împreună pentru a forma cea mai solidă și sigură conexiune posibilă. 

 

Taur, ascedent în Taur

Toate relațiile tale sunt cel mai mare obiectiv al tău în acest sezon. Repararea și reînnoirea relațiilor tale este tema lunii următoare, așa că petrece cât mai mult timp cu prietenii, colegii și partenerul tău! Aminteşte-ţi: munca în echipă face ca visul să se împlinească mai repede! 

 

Citește continuarea pe DCNEWS.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 oct 2021, 16:43 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience