Horoscop Berbec 2021. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni: sănătate, dragoste, carieră

Daniela Simulescu, Astrolog DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News

Ce ne așteaptă în 2021 în ceea ce privește sănătatea, dragostea, cariera și situația financiară? Daniela Simulescu, astrolog DCNews, vine cu toate răspunsurile!

Seria de emisiuni dedicată horoscopului pentru anul 2021 începe joi, la DCNews, cu zodia Berbec. Astrologul Daniela Simulescu va prezenta, pe larg, horoscopul pentru cei născuți în zodia Berbec și cei care au ascendent în Berbec. 

„2020 pentru voi a fost un an destul de zăpăcit, destul de activ, destul de aglomerat, destul de neplăcut și de blocant. De ce spun asta, pentru că am avut în continuare Crucea Cardinală activată, dat fiind faptul că am avut Saturn, Pluto în Capricorn, v-a zguduit destul de mult. 2020 a fost greu.


Marte a fost retrograd în berbec și va mai fi și la începutul lui 2021, însă nu va mai  retrograda în 2021. Este important să vă spun, pentru că Marte este guvernatorul vostru și în funcție de el vă faceți și voi planurile. Anul acesta nu va mai retrograda. E adevărat că pe 1 ianuarie el va fi în continuare în berbec, însă pe 7 ianuarie va intra în taur și iese din zona de retrogradare. Asta înseamnă că blocajele nu vor mai fi atât de resimțite, nu vor mai fi atât de multe frâne, restricții, limite”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre nativii din berbec și despre cei care au ascendentul în berbec. 

 

 

Vezi pe DC News emisiunea completă cu previziunile Danielei Simulescu. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 05 noi 2020, 11:09 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience