Horoscop bani 2022. Mihai Voropchievici: O zodie va da LOVITURA

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul banilor pentru anul 2022.

Invitat în emisiunea  Adevăruri ascunse, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit cum putem atrage banii în anul 2022 în funcţie de zodie si despre meseriile în care merită să investim.

 

 Berbec

Berbecul prin excelenţă este foarte ambiţios şi prin lucrurile pe care le face atrage banii. Munceşte din greu, dar este şi constant în muncă.

 Taur

Taurul este un mâncăcios, un gurmand. În domeniul culinar are abilităţi extraordinare. Aceştia pot face bani datorită acestor abilităţi. Ei sunt cumpătaţi, dar până nu au certitudine că de acolo le ies bani, nu investesc.

 Gemeni

Gemenii sunt patronaţi de Mercur, planeta comunicării. Aceştia excelează în tot ce înseamnă logos, comunicare. Ei pot face bani din comunicare. Folosirea cuvântului este în avantajul nativilor din Gemeni.

 Rac

Racul este sensibil, empatic şi are un mare har, stă şi ascultă. Abilităţile excelente de a asculta îi favorizează în a obţine favoruri financiare.

 Leu

Leul trebuie să fie calm, pentru că modul în care atrage bani este sigur, dar are nevoie de ceva timp. Leii sunt oamenii care acţionează şi aşteaptă efectul. Aceştia sunt născuţi ca lideri şi atunci când sunt lideri trebuie să ocupe funcţii de conducere, posturi superioare.

Fecioară

Fecioarele sunt pragmatice, analitice, extrem de concentrate asupra muncii lor, fac bani mulţi datorită modalităţilor diferite de exprimare. Dacă se orientează în domeniul finanţelor, acolo vor face avere.

Balanţă

Balanţa este un mare povestitor şi are o mare bucurie de a împărtăşi din cunoştinţele lui cu alţii. Acesta are arta scrisului, arta oratorică şi ştie să ofere fiecăruia ceea ce îi trebuie.

 Scorpion

Scorpionul este asul aşilor în a lucra în marketing, în tot ce înseamnă vânzări. Scorpionii atrag banii, pentru că ştiu să profite la maxim.

Săgetător

Săgetătorul pentru a atrage banii trebuie să lucreze din greu. Are triplu noroc, dar trebuie să lucreze din greu cu propriile lor pasiuni. Atâta timp cât îmbină utilul cu plăcutul face bani mulţi.

 Capricorn

Capricornii sunt foarte serioşi şi este unul din semnele zodiacale care are cea mai mare grijă de bani, ştie cum să-i atragă. Îşi planifică perfect cheltuielile şi îi iese foarte bine planificarea. Sunt buni negustori, în schimb nu prea sunt vorbăreţi.

 Vărsător

Vărsătorul trebuie să întâlnească oamenii potriviţi pentru a face bani. El atrage banii când se asociază cu oameni pe aceeaşi frecvenţă cu ei pentru a dezvolta o idee, o afacere. Vărsătorul e prea visător să o facă singur, are nevoie de o persoană să-l susţină, o zodie de foc în general. Aerul întreţine focul şi ştiu să se completeze.

 Peşti

Peştii atrag banii prin potenţialul lor de creativitate. Aceştia sunt nişte artişti înnăscuţi. Nativii acestei zodii sunt şi romantici, boemi, visători, exact pentru a lucra în tot ce înseamnă artă, domeniu plastic, artistic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel