Horoscop. Astrologii au numit cele șase semne ale zodiacului, care vor avea noroc la bani toată luna iunie

Data publicării:
Horoscop bani, sursa unsplash/ autor Sasun Bughdaryan
Descriere foto: Horoscop bani, sursa unsplash/ autor Sasun Bughdaryan

Aproape toată luna iunie (din 2 iunie până în 26 iunie), planeta Venus se va afla în semnul Racului, de unde va patrona bogăția nativilor Gemeni și Săgetători.  Venus în Rac patronează bogăția, averea, cumpărăturile, veniturile provenite din afacerile de familie. În plus, contribuie la sporirea ajutorului oferit de membrii familiei, dar și o moștenire pe care o puteți primi.

Pe lângă bogăția materială, Venus simbolizează comunicare și dragostea. Prin urmare, se pot îmbogăți nativii din zodiile Rac, Gemeni, Săgetători,  Taur, Scorpion și Capricorn.

Pentru Gemeni, banii vor proveni din munca prestată la domiciliu, într-o atmosferă caldă și relaxantă. Dacă mediul în care munciți este rece, iar colegii cu care munciți sunt neprietenoși, nu pierdeți timpul cu această loc de muncă. Căutați un loc de muncă, în care vă simțiți confortabil, spun astrele.

Pentru Săgetători, banii vor fi câștigați de parteneri. Cineva va plăti pentru toate nevoile și odihna nativilor Săgetători. Mai mult, Săgetătorii vor folosi banii comuni ai familiei, fără să fie certați pentru acest lucru. De asemenea, sunt posibile cheltuieli în plus  legate de copii.  

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel