Horoscop arboricol. Cum îți calculezi zodia. Mihai Voropchievici dezvăluie cum te pot proteja copacii magici

Data publicării:

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt trăsăturile specifice persoanelor care au parte de protecție din partea copacilor magici. 

Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele zodiacului arbicol, pentru Fanatik.

Celebrul numerolog a explicat ce calități au zodiile, dar și care sunt cele protejate de copacii magici.

 

Horoscopul arboricol, cu Mihai Voropchievici

„Acesta este, practic, cel mai vechi zodiac! Există 21 de copaci, ai zodiacului copacilor. Sunt 39 de perioade zodiacale, fiecare având specificul ei. Cu totul specială e perioada copacilor magici.

 

Alunul, scorușul, frasinul și salcia sunt primii copaci cu puteri extraordinare. 

Aceștia apar pe buzele celor mai sensibili dintre oameni: poeții. Sunt asemuiți cu cei mai buni dintre oameni sau cu o întruchipare a acestor oameni.

Cei mai receptivi simt ceva sau chiar află ceva de la acești arbori magici. Salcia are două intervale: 1-10 martie și 5-12 septembrie. Al doilea copac, alunul are intervalele 22-31 martie, dar și 24 septembrie-3 octombrie. Scorușul: 1-10 aprilie, 4-13 octombrie. Ultimul arbore magic, frasinul: 25 mai – 3 iunie, 22 noiembrie – 1 decembrie”, a dezvăluit celebrul numerolog, pentru Fanatik


Omul-salcie

 Dragostea acestor nativi e deosebit de colorată. Trăiesc sentimentele de dragoste cu un dinamism rar întâlnit. Nu îi sperie nimic și nu îi obosește nimic. Nu îi descurajează niciun obstacol în dragoste. Nici trădarea nu îi sperie, ba chiar le place, pentru că sunt un pic masochiști.

Aceștia se vor adapta cu greu situațiilor din societate. Sunt cunoscuți ca oameni ai clipei, care devorează momentele fierbinți. Sunt inteligenți, abili și chiar cu talent de actori.

Cei născuți sub semnul Alunului - schimbători ca o zi de martie

Cei născuți sub semnul Alunului vor face mereu ce vor. Sunt inteligenți și au o personalitate puternică. Acești nativi vor ști să se facă repede plăcuți și admirați fără prea mult efort. Dincolo de toate acestea, se vor manifesta cu multe mofturi. Omul-alun va fi ori foarte plăcut, ori neplăcut. Sunt, în felul lor, schimbători ca o zi de martie. Flexibilitatea le e de mare ajutor mai ales când se află printre oameni. Pot fi acuzați de comportament imposibil, de superficialitate și chiar de faptul că nu iubesc pe nimeni.


Scoruș

În fișa omului-scoruș, e menționată capacitatea de a se comporta după cel mai în vogă cod al bunelor maniere. Acești nativi pot avea parte de lucruri care nu le aparțin. Omul-scoruș se dovedește a fi posesorul unui nucleu de personalitate foarte dur, asemenea unui pumn de fier într-o mănușă de catifea. Acest personaj va ști să zâmbească și își păstreze firea în permanență, în dragoste.

 

Omul-Frasin

Omul-frasin este norocos. Cei aflați sub influența frasinului au noroc atât la bani, cât și în dragoste. Acești oameni reușesc în dragostea lor. Formează cupluri reușite, remarcabile. Vor fi mereu niște căutători în viață. Le place mult de tot originalitatea. Imaginația lor e inepuizabilă, de aici și secretul reușitei lor în dragoste. Au și capacitatea de a asculta viitorul, fapt cei îi face căutați de oameni. Se remarcă prin puterea lor de a-i influența pe ceilalți oameni.



Următorii copaci sunt cei patru mari îndrăgostiți magici, chiar din zodiacul atlanților.

Și aici, ca în realitatea de zi cu zi, toată lumea iubește și vrea să iubească. Cei patru mari arbori stau de strajă solstițiilor și echinocțiilor.

Stejar

Stejarul îi cuprinde pe nativii din 21 martie. Când spui stejar, spui 21 martie.

Acești oameni se pot îndrăgosti la secundă. Sunt capabili de prietenie profundă și nu vor fi prea statornici. Vor vrea mereu iubiri noi, dar asta nu înseamnă că dacă se căsătoresc nu vor deveni familiști foarte buni.

Mesteacăn


Mergem la mesteacăn, cei născuți pe 24 iunie. Ei, de felul lor, sunt firi plăcute. Știu să îmbine plăcerile spirituale cu fierbințeala. 

Măslin

Oamenii-Măslin sunt născuți pe 23 septembrie. Aceștia vor fi niște justițiari incorigibili. Vor avea un foarte dezvoltat simț al sacrificiului. Și în dragoste vor fi la fel, iubind confortul material și cel afectiv. Gelozia le poate da târcoale în permanență.


Nativii Fag sunt exagerat de răzbunători

Oamenii Fagului sunt născuți pe 22 decembrie. Cei care calcă greșit în fața lor vor avea parte de răzbunare. Sunt cei mai răzbunători dintre toți arborii. Nativii Fag vor dori foarte mult să-și găsească fericirea și cât mai repede.


Bradul

Dintre copacii obișnuiți se mai remarcă și alții despre care putem spune că sunt asemănători. Bradul (2-11 ianuarie, 5-14 iulie) au parte de iubiri arzătoare. 

Chiparos

Chiparoșii (25 ianuarie – 3 februarie, 26 iulie-3 august) sunt mari doritori de fericire casnică. Sunt familiști convinși.

Persoanele născute sub semnul Pinilor sunt impulsivi în iubire

Pinii (19-28/ 29 februarie, 24 august – 2 septembrie) sunt extraordinar de impulsivi în dragoste. Castanii (15-24 mai, 13-21 noiembrie) nu iubesc decât o dată în viață. 


Smochin

Smochinii (14-23 iulie, 12-21 decembrie) sunt copacii care aduc noroc familiei lor. Sunt soți de nota 10. 

Măr

Merii (25 iunie – 4 iulie, 23 decembrie – 1 ianuarie) sunt sentimentali, senzuali și fideli în dragoste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel