Horoscop aprilie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Iată care sunt veștile pentru acești nativi în Aprilie 2024!

Luna aprilie vorbește despre finaluri și începuturi. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec de pe 8 aprilie poate fi motivul/pretextul/cauza schimbării. Retrogradarea lui Mercur din același semn, dintre 2-25 aprilie, ne poate pune puține bete în roate, dar ne vom da seama că tot răul spre bine. Iar tranzitul lui Marte în Pești ne va mai pondera acțiunile.

Iată previziunile pentru luna aprilie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiar dacă Soarele se află în semnul tău și Venus se va alătura, Mercur va retrograda în Berbec. Între 2 și 25 aprilie, vei fi ocupat, o să ai momente de indecizie și vor reveni unele situații din trecut. Poate că te-ai pregătit pentru noi planuri, dar va trebui să te ocupi în primul rând de chestiunile vechi. Chiar dacă retrogradarea lui Mercur poate părea problematică pe moment, în final te va ajuta, chiar dacă nu vei realiza asta imediat. Probabil vei înțelege acest lucru undeva după 15 mai, când Mercur va părăsi complet semnul tău. Este recomandat să amâni luarea deciziilor importante și discuțiile semnificative în aprilie. Dacă începi ceva nou în plan personal sau profesional, primele zile ar putea fi marcate de provocări greu de gestionat.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus are loc în semnul tău. Îți oferă oportunitatea de a aduce unele schimbări în viața ta, care să nu fie neapărat radicale, dar care te vor face să te simți diferit. Poți începe prin a aduce o schimbare în garderoba ta. Încearcă noi piese vestimentare sau să-ți ajustezi stilul. Mai mult decât atât, această conjuncție îți poate aduce conștientizarea libertății pe care o ai în relațiile tale personale și profesionale. Cere mai multă flexibilitate.

Citește mai departe pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel