Horoscop APRILIE 2022. Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIE

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Amy Reed
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Amy Reed

Cea mai noroscoasă zi din an, pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie) Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 16 aprilie

Această zi îți va oferi capacitatea de a vorbi în numele tău pentru a-ți crea o viață mai echilibrată. În această perioadă, care este și anotimpul tău, alegerile pe care le faci vor fi susținute de univers și îți va oferi echilibru și șansa de a acționa din inimă. 

Taur (20 aprilie - 20 mai) Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 aprilie

Iată că începe sezonul Taurului, ceea ce face ca această zi să fie una foarte puternică pentru tine. Va fi momentul să crezi în tine mai mult ca niciodată. Dacă nu faci asta, s-ar putea să te bazezi pe ceea ce este posibil, pe convingerile altora în loc să te bazezi pe ceea ce simți tu că este adevărat.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 aprilie

Această zi îți va permite să îți exprimi mai bine gândurile și sentimentele. Nu numai că ți se va îmbunătăți comunicarea cu ceilalți, mai ales în relații, dar vei simți și o pace mai mare în interiorul tău. Acest lucru îți permite să fii capabil să rezolvi unele decalaje de lungă durată între tine și cineva important din viața ta realizând... că niciodată nu ați fost atât de departe unul de celălalt pentru început.


Rac (21 iunie - 22 iulie) Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 20 aprilie

Această zi îți va scoate la suprafață emoțiile legate de relația în care te afli în prezent sau de cea pe care ți-o dorești. Asigură-te că nu te subestimezi în acea zi și că nu te mulțumești cu ceva care nu îți pune inima în flăcări. Ai putea avea relația visurilor tale, dacă nu renunți.

Leu (23 iulie - 22 august) Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 aprilie

Energia zilei de 16 aprilie îți va cere să faci niște conexiuni finale între lecțiile pe care le-ai învățat și viața pe care încă speri să o creezi. Renunță la îndoieli în acea zi sau la orice răni persistente care sunt încă purtate. Permite-ți să ieși din povestea în care credeai că trebuie să trăiești și, în schimb, să îmbrățișezi tot ceea ce ai visat vreodată pentru tine și pentru viața ta. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie) Cea mai norocoasă zi: Marți, 5 aprilie

Aceasta va fi o zi cu o energie fenomenală pentru tine. Se va pune accent pe relația ta romantică. Chiar dacă în ultima vreme te-ai concentrat pe alte domenii ale vieții tale, profită de această zi pentru a-ți permite să îți explorezi viața personală. Fii disponibil pentru cei care îți aduc bucurie și iubire în viața ta. De asemenea, recunoaște că acesta este tipul de energie de care ai nevoie tot timpul.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 aprilie

Ziua de astăzi vă va aduce focul atât de necesar pentru a vorbi în numele dumneavoastră. Acest lucru te va ajuta nu doar să aduci mai mult echilibru în viața ta, ci și să te ajuți să îți îmbrățișezi sinele cel mai autentic. Această zi este o șansă pentru tine de a recunoaște că cei care sunt cu adevărat meniți să facă parte din viața ta, te vor susține.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 30 aprilie

Ești unul dintre semnele din această lună care va vedea cele mai neașteptate evenimente și schimbări în viața ta. Acest lucru aprinde sectorul relațional din viața ta și începe o serie de evenimente minunate. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) Cea mai norocoasă zi: Marți, 12 aprilie

Această zi se va concentra pe viața ta de acasă și de familie, va fi vorba despre abundență și despre transformarea viselor în realitate. 12 aprilie, este o zi excelentă pentru a te gândi la ce înseamnă aceste teme pentru tine și apoi începe să acționezi pentru a-ți crea o viață mai bună.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 aprilie

Această zi ar trebui să te ajute să te simți cel mai bine ancorat în pământ și împreună. Atunci când îți poți exprima gândurile și sentimentele, ai mai multe șanse să te simți pozitiv în legătură cu tine și cu viața ta. Folosește această zi pentru a te lămuri cu privire la ceea ce îți dorești. Apoi folosiți puterea cuvintelor voastre pentru a muta munții din loc.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 aprilie

În acea zi, te vei simți ușurat. Viața începe să se simtă mai ușoară din acest moment. Testele prin care trebuia să treci, le-ai trecut deja, iar acum este timpul să profiți la maxim de ele. nu există nicio presiune pentru ceva mare în acea zi, în schimb este vorba de odihnă și de a te bucura de viață. Aceasta este exact vindecarea de care ai nevoie după luna trecută.

Pești (19 februarie - 20 martie) Cea mai norocoasă zi: Marți, 12 aprilie

În această dată, ambele părți ale tale vor reuși să se unească astfel încât să te simți mai mult decât te-ai simțit de mult timp. Îți va crește energia creativă, îți va spori puterea spirituală și chiar îți va aduce un fel de iubire unică în viață. Orice este posibil în această zi norocoasă, iar partea cea mai bună este că pentru tine este doar începutul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel