Horoscop aprilie 2021. Berbeci, bucuraţi-vă cât durează! Previziuni despre dragoste şi bani

Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com foto
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com foto

La începutul lunii aprilie, suntem încă în sezonul Berbec - facem mișcări îndrăznețe! Ne luăm rămas bun de la inhibițiile noastre! 

Berbec

Este încă sezonul tău, Berbec, așa că bucură-te cât durează! Vei atinge încrederea maximă și exprimarea de sine atunci când Mercur trece în semnul tău pe data de 3. La luna nouă de pe 11, stabiliți intenții pentru modul în care veți continua să acordați prioritate îngrijirii de sine, chiar și atunci când toate privirile nu sunt asupra voastră. Planeta voastră conducătoare, Marte, se mută în Rac pe 23, ceea ce aduce căldură în viaţa voastră. Colegul tău de cameră sau partenerul provoacă dramă și perturbă rutina. Această tensiune vă poate determina să vă mutați (într-un apartament nou sau într-un oraș nou) și s-ar putea să fiți surprinși de cât de repede planul se aşează în următoarele câteva săptămâni. Indiferent de modul în care îl învârtiți, sunteți rădăcinat literal sau metaforic.

Horoscop Dragoste:

Deși luna aceasta este mai concentrată pe sine decât pe relație, crește o tensiune cu partenerul tău din 11 până în 17 când ești extrem de fixat de muncă. Dacă nu vă puteți închide laptopul nici măcar pentru o singură masă, cum veți rezolva vreodată problemele din parteneriatul dvs.?

Horoscop Bani:

Venus intră în sectorul dvs. financiar pe data de 14 și, pentru o dată, nu sunteți trist când vă uitați la soldul contului dvs. de verificare. Apoi, pe 26, luna plină din Scorpion aduce un impuls uriaș veniturilor comerciale comune sau portofoliului de acțiuni. Deși nu sunteți cunoscut pentru răbdarea dvs., investițiile pe care le-ați făcut în octombrie au dat roade acum.

 

Taur

Cu soarele, Mercur și Venus călătorind prin sectorul inconștient la sfârșitul lunii, dormiți mult și vă simțiți, în general, deconectați de lume. Sigur, îți vezi colegii pe Zoom în fiecare zi, dar când te-ai implicat ultima dată în viața lor? Se simte bine să stai jos, nu-i așa? Bucurați-vă de vacanța din realitate - care atinge vârful lunii noi pe 11 - cât timp puteți. Odată ce planeta voastră conducătoare Venus se mută în semnul vostru pe data de 14, lucrurile încep să se miște rapid și schimbarea este singura constantă. Folosiți-vă sezonul (din 19) pentru a vă actualiza garderoba, îmbunătățiți îngrijirea pielii și, în cele din urmă, reveniți la terapie. Îngrijirea de sine merită investiția.

Horoscop Dragoste:

Fie că ești singur sau într-un cuplu, luna plină din Scorpion pe data de 26 scoate la suprafață toată dinamica relației tale nesănătoase. Scorpionii nu se opresc până nu ajung la miezul unei situații, așa că, dacă ai evitat o conversație cu un nou partener, este timpul să devii realist.

Horoscop Bani:

În timp ce ieşiţi destul de des la prânz în prima jumătate a lunii, evitați să cumpărați lucruri dincolo de ceea ce aveți nevoie. Sunteți tentat să faceți câteva achiziții pe care le regretați ulterior. Odată ce sezonul începe pe data de 19, sunteți mult mai preocupat de propria estetică și sunteți gata să vă bucurați de bunăstarea dumneavoastră.

 

Gemeni

Cu Mercur - planeta voastră conducătoare - care aleargă în jurul zodiacului la viteza maximă (așa cum vă place), luna dvs. poate fi împărțită în trei ere distincte. Prima eră (până pe a 3-a) este axată pe carieră, cu o energie vitală a șefului. A doua eră este de a lua legătura cu prietenii. Această perioadă atinge vârful în luna nouă pe 11, când o situație incomodă îți amintește să fii intenționat cu cine te conectezi. (Repetă după mine: nu trebuie să fii prieten cu toată lumea.) A treia eră începe pe 19 și este un moment de odihnă și relaxare. Utilizați sezonul Taur pentru a lua o pauză de la chat-urile dvs. de grup și pentru a vă readuce la curent.

Horoscop Dragoste:

Luna aceasta este mai mult despre prieteni decât despre îndrăgostiți, dar dacă v-aţi îndrăgostit, este posibil să nu aveți de ales decât să vă expuneţi sentimentele când Marte se conectează cu Jupiter pe 17. Nu sunteți de obicei o persoană care se abţinei, dar ați așteptat atmosfera perfectă pentru acest gest romantic. Faceţi saltul!

Horoscop Bani:

Marte se mută în Rac și sectorul dvs. de venituri personale pe 23, ceea ce înseamnă că ați putea cheltui mult mai mulți bani decât ai avut. Deși a doua parte a lunii este pentru a face o pauză, este posibil să trebuiască să lucrați în plus la luna plină pe 26 pentru a finanța toate acele "răsfăţuri".

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe Știri Diaspora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel