Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste

Data publicării:
Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Fiecare zodie vine "la pachet" cu anumite caracteristici. Atunci când vine vorba de dragoste, unele zodii au noroc, iar altele nu. 

Horoscop amoros. Zodiile care au mereu noroc în dragoste sunt în număr de cinci. Acest aspect este influențat de așezarea planetelor pe harta natală a fiecărei zodii.

Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste

 

Fecioara

Acești nativi pe cât sunt de raționali, tot pe atât sunt și de sentimentali. Sunt norocoși în dragoste, iar acest lucru ține și de intuiția și capacitatea lor de selecție.

Persoanele născute în zodia Fecioară au abilități extraordinare de a-și alege parteneri pe măsura gusturilor și necesităților lor. Sunt persoane foarte inteligente, pun mare preț pe detalii, sunt niște profesioniști desăvârșiți, în domeniul lor de activitate și sunt capabile să învețe din greșeli.

Capricorn

Capricornii sunt norocoși din punct de vedere sentimental și sunt atrași de persoane care au simțul umorului

Acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind unul foarte rațional. Mai exact, nativii acestei zodii sunt persoane raționale, cu capul pe umeri, stabili și foarte calculați, dar și prudenți, în același timp. Și din punct de vedere sentimental, se pare că nativii acestei zodii sunt foarte atenți, atunci când își aleg partenerul, dar sunt foarte atenți și la momentul când aleg să se implice într-o relație.

Pești

Nativii din Pești sunt foarte romantici. De asemenea, știu exact ceea ce își doresc de la viață, au instincte foarte bune și știu să-și aleagă cu grija partenerul cel mai potrivit pentru ei. Se spune că acești nativi au capacitatea de a intui ce este în sufletul celor din jur, doar privindu-i.

Peștii se numără și ei printre zodiile norocoase în dragoste.

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel