Horoscop. Află care este culoarea ta preferată în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Alexandr Ivanov
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Alexandr Ivanov

Horoscop. Aceasta este culoarea ta preferată în funcție de zodie. 

Culorile fac ca lucrurile să prindă viață și înveselesc instantaneu o cameră. Toată lumea tinde să aibă o culoare preferată. Este un lucru care ne ajută să ne înțelegem puțin mai bine ceea ce ne place și ceea ce nu ne place. De la roz la lila, există o mulțime de culori din care poți alege.


Astrologia joacă un rol uriaș în definirea intereselor și a gusturilor unei persoane și, prin urmare, într-un fel, și a culorii preferate. 


Taur


Taurii iubesc opulența. Culoarea de care este posibil să se simtă atrași este auriul. Le place luxul, dar nu se dau în spectacol și cred în păstrarea lucrurilor cu clasă și discreție. Au un gust sofisticat în materie de lucruri și preferă eleganța subtilă în locul gălăgiei.


Fecioară


Fecioarelor le place să păstreze lucrurile curate și necomplicate. Sunt atrase de culori care nu pot fi alterate și nu au multe nuanțe. Culoarea lor preferată va fi probabil negrul, deoarece, la fel ca ei, este perfecțiunea pură și nu este greu de asortat. 


Săgetător


Săgetătorii au o personalitate dezinvoltă și le plac culorile care seamănă cu spiritul lor liber. Culoarea care îi atrage cel mai mult este movul. Violetul este un tip de culoare care se potrivește cu orice și poate fi atât tare, cât și moale, în funcție de nuanțele sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel