HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care aruncă mereu cu BANII. Sunt cele mai cheltuitoare din tot zodiacul

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Jp Valery
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Jp Valery

HOROSCOP. Iată care sunt TOP 3 cele mai cheltuitoare zodii, dar și cele mai chibzuite. 

Aceste trei semne zodiacale aruncă mereu cu banii și sunt considerate a fi cele mai cheltuitoare. Le place să facă cumpărături, vânează reduceri sau la polul opus, adoră obiectele de lux. 


Aceste 3 zodii sunt cele mai cheltuitoare din tot zodiacal, iar la polul opus avem nativii cei mai chibzuiți care sunt foarte atenți cu economiile lor. 


Cele mai cheltuitoare zodii: 


1. Balanță


Balanțele ocupă locul fruntaș în topul celor mai cheltuitoare zodii. Trăiesc cu adevărat fiecare zi ca și cum ar fi o ultimă vânzare la un magazin care va fi în curând închis. Guvernate de planeta frumuseții Venus, prietenele noastre delicate din semnul de aer sunt mereu în topul ultimelor tendințe. 


Balanțele recunosc calitatea atunci când o văd și nu au nicio problemă în a cheltui pe ceva care va dura. Doar că fac prea multe din aceste "investiții bune". Din punct de vedere astrologic, a doua casă a Balanței, cea a veniturilor și a finanțelor, este guvernată de Marte, planeta acțiunii și a agresivității. În ciuda comportamentului lor calm și echilibrat, Balanțele pot trăi periculos atunci când vine vorba de fluxul lor de bani.

 

2. Pești


Conduși de planeta Jupiter, peștii sunt mereu în goana după înălțimea temporară și caută experiențe semnificative. Peștii știu că viața este dificilă și, uneori, cea mai ușoară soluție pentru o zi proastă este o terapie cu amănuntul. La fel ca Balanța, sectorul financiar al Peștilor este, de asemenea, guvernat de înflăcăratul Marte. Peștii sunt entuziaști atât în ceea ce privește valorile lor, cât și bunurile lor, iar dacă nu sunt atenți, își pot arde literalmente întregul cont de economii fără să își dea seama. Pentru că Peștii sunt, de asemenea, persoane mutabile cărora le place să schimbe des lucrurile, investițiile pe care le fac într-o săptămână pot să nu mai aibă sens în următoarea. 

 

3. Săgetător


Săgetătorul este visătorul suprem al zodiacului. Guvernat de planeta de expansiune Jupiter, arcașii noștri înflăcărați și pasionați adoră să își cheltuiască banii pe lucruri care să le stimuleze mintea. Săgetătorii sunt neînfricați și nu se vor gândi de două ori înainte de a rezerva o excursie solo în Islanda sau de a încerca fiecare desert la acel restaurant cu stele Michelin. În ciuda tuturor fanteziilor lor, a doua casă a Săgetătorului, cea a finanțelor, este guvernată de responsabilul Saturn. Așa că, mai mult decât celelalte semne extravagante, securitatea Săgetătorului este întotdeauna o prioritate. Aceasta este o parte din ceea ce îi face pe Săgetători atât de ambițioși: le place să câștige bani pentru a-i putea cheltui!

 

Semne zodiacale care sunt chibzuite și atente cu banii lor 


1. Capricorn


Capricornii nu fac nimic fără să se gândească la planul lor pe termen lung, așa că sunt mereu pe fază să economisească și să facă investiții inteligente. Nu vei prinde niciodată un Capricorn care să își irosească banii pe satisfacția instantanee a unui brunch, pe un Uber la suprapreț sau chiar pe produse pe care nu au deja un plan pentru a le folosi. 

 

2. Fecioară


Ca semne de pământ practice și orientate spre detalii, o Fecioară are întotdeauna un plan (și o foaie de calcul) care detaliază modul în care își va cheltui banii câștigați cu greu. A doua casă a Fecioarei, cea a finanțelor, este supravegheată de Venus-planetă a iubirii și a conexiunii. Acest lucru face ca Fecioarele să fie deosebit de atente la luarea unor decizii ponderate și echilibrate înainte de a trece acel card de credit. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel