Horoscop. Acestea sunt semnele zodiacale care îți vor frânge inima, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema

Iată care sunt semnele zodiacale care îți vor frânge inima și în care nu trebuie să ai încredere.

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul își va pune întotdeauna nevoile și dorințele mai presus de cele ale oricui altcuiva. Dacă ai nevoie ca ei să mai stea pe lângă tine pentru o vreme, e păcat, pentru că planurile lor de călătorie au fost deja făcute sau au decis deja să își îndeplinească un anumit obiectiv.

Sunt foarte egocentrici și sunt întotdeauna propria lor prioritate. Ceea ce este mai rău este că după ce îți frâng inima, nu vor înțelege de ce experimentezi atâta durere.

Săgetătorii nu sunt cunoscuți pentru empatie sau pentru faptul că sunt capabili să vadă lucrurile din punctul de vedere al altcuiva, așa că se vor întreba de ce nu treci peste asta.


2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorii nici măcar nu trebuie să se despartă de tine pentru a-ți frânge inima. Ei vor flirta cu alte persoane chiar în fața partenerilor lor, total conștienți de ceea ce fac, iar apoi, practic în aceeași răsuflare, îți vor spune că te iubesc și că nu vor să te părăsească niciodată.

Când se vor despărți de tine, o vor face cu un sentiment de superioritate intelectuală, ca și cum nu ai putea înțelege nevoile inteligenței lor. 

Dacă vrei să te răzbuni pe ei, încearcă să-i faci să termine lucrurile cu tine într-un loc public - manifestările emoționale îi fac să se simtă foarte inconfortabil, iar dacă începi să plângi și să țipi la ei, s-ar putea să nu înțeleagă de ce ești atât de supărat, dar vor avea regrete că au făcut-o, chiar dacă aceste regrete sunt legate de faptul că nu au fost în stare să își controleze izbucnirea.


3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Nu vei ști niciodată exact unde te afli cu Gemenii. Într-un moment, te copleșesc cu dragoste și flori; în următorul, par să te fi uitat complet. Niciodată nu-ți găsești echilibrul cu Gemenii.

Deși s-ar putea să nu fie o surpriză totală atunci când se despart de tine, tot te va durea îngrozitor. Credeai că te înțeleg cu adevărat și că nu au avut niciodată conversații atât de profunde cum au avut pentru tine. Sunt deștepți și fermecători, dar sunt și mortali când vine vorba de inima ta.


4. Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii sunt super drăguți atunci când sunt în tine, dar când nu sunt, iese la iveală o cu totul altă latură. Te vor răni într-o grămadă de moduri aiurea și apoi se vor întoarce și vor face pe victima, făcându-te să te simți prost că i-ai certat.

Nu vor recunoaște nicio greșeală și, până când vor termina de negat, vei fi un dezastru plângând și te vei întreba dacă nu cumva chiar a fost vina ta tot timpul. Vei fi uimită de cât de reci și lipsiți de sentimente pot deveni.

Odată ce te-au transformat în personajul negativ al relației, poți paria că vor folosi asta în arta lor într-un fel sau altul, făcând ca durerea ta de inimă să trăiască mult după ce relația a murit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel