Horoscopul NARCISIȘTILOR. Zodiile care se idolatrizează. Sunt în stare de ORICE pentru a obține ceea ce vor

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Acestea sunt zodiile cele mai narcisiste și nu au o problemă să se mândrească cu asta. 

Narcisiștii sunt în stare de orice pentru a obține ceea ce vor, chiar dacă asta duce la violență. Deși pot părea fermecători și calzi, ei sunt de fapt reci, detașați și sunt lipsiți de compasiune și empatie.


Din acest motiv, Fecioarele sunt adesea considerate cel mai narcisist semn zodiacal din astrologie.


Unii narcisiști sunt pe deplin conștienți de asta și nu fac nimic în legătură cu asta, deoarece nu cred că este un lucru rău. Ei nu concentrați și determinați să obțină ceea ce își doresc de la viață. Narcisiștii cred că sunt superiori tuturor.


1. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioarele au cel puțin o trăsătură narcisistă, și anume faptul că sunt convinși că sunt întotdeauna cel mai mare geniu din încăpere.


Fecioarele sunt pline de ele însele și au date care să le susțină, deoarece nu iubesc nimic mai mult decât să cerceteze. Poate pentru că Fecioarele sunt atât de inteligente, sunt foarte buni mincinoși și vor minți pentru a obține ceea ce vor.


Narcisiștii caută perfecțiunea - ei vor partenerul perfect, casa perfectă, slujba perfectă. Și la fel fac și Fecioarele. Atât narcisiștii, cât și Fecioarele se pot comporta într-un mod arogant sau îngâmfat.


2. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurii au tendința de a crede că sunt mai buni și că merită mai mult decât majoritatea oamenilor. Ei par să creadă că ceea ce fac în interes propriu merită, pentru că ei merită.


Le lipsește abilitatea de a empatiza - dacă nu li s-a întâmplat lor, atunci nici măcar nu se vor obosi să încerce să înțeleagă.


Cu toate acestea, cel mai narcisist lucru la Taur este capacitatea lor de a convinge oamenii să facă lucruri pe care în mod normal nu le-ar face niciodată. Trebuie să fii în gardă atunci când ai de-a face cu Taurul.


3. Leu (23 iulie - 22 august)


Leii sunt atât de plini de ei înșiși încât nu este greu să îi vezi ca fiind narcisiști. Ei cred sincer că lumea se învârte în jurul lor și că sunt îndreptățiți să facă tot ceea ce vor pentru a o păstra așa.


Par foarte încrezători, dar în secret sunt nesiguri, exact ca un narcisist. Leii vor face aproape orice pentru a-și satisface dorințele și nu le pasă cine este rănit în acest proces.


4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Dacă Scorpionul se află într-un loc bun, nu sunt atât de narcisiști, dar ai grijă dacă au fost recent răniți sau trădați; devin extrem de concentrați pe răzbunare. Când Scorpionul este pe picior de război, nu le pasă cine este rănit.


Răzbunarea pentru Scorpion este rece, calculată și violentă. Ei nu par să vadă cât de greșit este să profite de alții pentru a obține ceea ce își doresc.


5. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Dacă i-ai acuza pe Vărsători că sunt narcisiști, ți-ar spune că te înșeli - sunt doar independenți. Ei bine, pot fi independenți până la punctul în care nu se gândesc la nimic altceva decât la propriile lor dorințe.


Poate că vor să ajute oamenii și pământul, dar nu și dacă sunt prea multe sentimente implicate. Vărsătorul are calitățile reci și distante pe care le au narcisiștii.


De asemenea, vor profita de oameni pentru propriile scopuri, iar uneori munca lor de caritate este doar o modalitate de a atrage atenția și de a avea adepți. Ei vor să inspire pentru că le place acest tip de atenție.


Vărsătorii cred că știu mai bine decât tine, iar dacă te folosesc pentru propriile lor scopuri, ar trebui să te simți flatat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel