HOROSCOP. Acestea sunt cele 4 semne zodiacale care nu au noroc în dragoste

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop. Aceste 4 zodii ajung de fiecare date să fie dezamăgite pe plan sentimental și sunt considerate cele mai ghinioniste semne zodiacale în ceea ce privește dragostea. 

Aceste 4 semne zodiacale sunt cele mai ghinioniste când vine vorba de iubire. Ajung să fie dezamăgite pe plan amoros și suferă enorm de mult din această cauză. Dacă relația ta nu durează mai mult de câteva luni și te întrebi mereu ce îți rupe relația chiar dacă inițial totul pare să meargă bine, s-ar putea să fie un plan al astrelor.


Iată 4 semne zodiacale care sunt ghinioniste când vine vorba de dragoste: 

 

Rac


Racii au o mare problemă atunci când vine vorba de iubire. Le este tare greu să aibă o relație de lungă durată, iar despărțirile îi rănesc enorm. Indiferent de cât de mult s-ar implica pe plan amoros, aceștia ajung să aibă parte doar de relații eșuate. 


Fecioară


Fecioarele, de asemenea, sunt susceptibile de a avea relații eșuate. Acestea caută perfecțiunea, iar asta i-ar putea speria pe cei din jur. O singură greșeală din partea partenerului și i-ar putea face să își piardă complet interesul. O altă greșeală a acestor nativi este că deseori confundă atracția cu dragostea.

 

Taur


Taurii ajung de multe ori să sufere din dragoste, iar inima lor este frântă de mai multe ori. Ei dau mereu tot ce este mai bun într-o relație, dar nimic parcă nu este de ajuns. Indiferent de cât de mult efort depun, cealaltă persoană, cumva, nu le găsește niciodată suficiente și preferă să treacă mai departe de relație.


Scorpion


Scorpionii iau uneori decizii pripite în ceea ce privește dragostea. Aceștia ajung ca după câteva luni de relație să își dea seama că ceva nu este în regulă și nu au făcut o alegere prea bună. S-ar putea să înceapă să găsească defecte în relația lor și chiar să creadă că merită ceva mai bun. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel