Horoscop. Acestea sunt 3 cele mai norocoase semne zodiacale începând cu 18 octombrie 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Simon Maage
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Simon Maage

Aceste 3 zodii vor avea mare noroc începând cu 18 octombrie. Toate planetele se vor alinia pentru ele și visele vor deveni realitate. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Ești exemplul perfect al modului în care mintea ta a crescut în ultimele luni, dar în acest timp, ai descoperit și câteva lucruri despre tine - și despre viață - care s-ar putea să ți se fi părut "prea multă informație".


Ți-ai petrecut foarte mult timp făcând toată această căutare grozavă a sufletului, și totuși, acest Jupiter Retrograd trecut a cam făcut ca tu să rămâi într-un singur loc; cu alte cuvinte, te-ai lovit de un zid și, oricât de multă căutare sufletească ai fi făcut, nu ai fost în stare să mergi mai departe - într-o problemă personală.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Întotdeauna ai fost în căutarea marilor cunoștințe, iar datorită recentului Jupiter Retrograd, interesele tale s-au lărgit... deși, ai început să te întrebi dacă mergi pe drumul cel bun.


Da, viața ta a devenit foarte interesantă, dar a început să vină și cu drame - lucrul pe care îl detesți mai mult decât orice, deoarece îți perturbă echilibrul vieții.


Jupiter îți va restabili existența fără drame, iar tu vei putea să iei această energie și să o redirecționezi din nou către interesele tale - fără problemele cauzate de Retrograd.


Ai putea numi acest lucru un mare noroc, Balanță, deoarece, dintr-o dată, tot ceea ce ai urmărit vine ușor pentru tine, iar acum că obstacolele au fost înlăturate, îți poți continua viața cu o direcție și o atitudine pozitivă.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Primești întunericul la fel de bine ca și lumina, iar LUMINA este cea care își face loc în lumea ta, chiar acum, pe măsură ce tranzitul devine Direct.


Ceea ce ați lucrat în ultimele luni a avut nevoie de acea energie întunecată pentru a fi ceea ce este astăzi, iar acum, cu Jupiter revenind pe orbită, este momentul perfect pentru finalizarea tuturor proiectelor voastre și pentru începerea planurilor pentru altele noi.


Aceasta este o perioadă de mare noroc pentru tine. Ca să nu mai spunem că ne îndreptăm în curând spre sezonul Săgetătorului (noiembrie-decembrie), așa că momentul este perfect pentru tine. Așteaptă-te la o creativitate intensă și la o gândire clară și la capacitatea de a te face înțeles cu ușurință și grație.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel