Horoscop. Aceste 6 semne zodiacale sunt cele mai predispuse să mintă

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Toa Heftiba
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Toa Heftiba

Acestea sunt cele mai mincinoase semne zodiacale. Evită să spună adevărul și nu au o problemă în a încerca să îi păcălească pe ceilalți. 

Cu toții spunem minciuni. Fie că mințim pentru a evita problemele, pentru a ne face să părem mult mai grozavi decât suntem de fapt sau pur și simplu pentru că este o dependență de care nu putem scăpa. 


Dar, deși acest lucru este absolut adevărat, indiferent cât de mult ai putea striga în gol în acest moment spunând că nu ai mințit niciodată, putem fi cu toții de acord că unii oameni mint mai mult decât alții. Iar în ceea ce privește cine spune cele mai multe minciuni, aceasta are mult de-a face cu astrologia.


În timp ce niciun semn nu este complet lipsit de a spune ocazional o minciună, aceste șase zodii sunt cele mai susceptibile de a nu spune niciodată adevărul.


Iată care sunt cele 6 semne zodiacale cele mai predispuse să mintă.


1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Stai, Scorpionul este în fruntea listei pentru semnele zodiacale care mint cel mai mult? 


Fiind cel mai manipulator și înșelător semn de acolo, nu este chiar o știre de ultimă oră faptul că, atunci când vine vorba de minciună, Scorpionul excelează în moduri în care niciun alt semn nu poate rivaliza măcar.


2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


În timp ce Gemenii nu vor fi niciodată la fel de înșelători ca Scorpionul, când vine vorba de manipulare și minciuni, cu siguranță au un talent pentru asta.


Dar, tot în mod similar cu Scorpionul, oamenii știu că Gemenii sunt mincinoși. Cu toate acestea, deoarece Gemenii sunt atât de amuzanți și creativi, este doar o parte acceptată a personalității lor.


Din păcate, Gemenii nu scapă atât de ușor când vine vorba de înclinația lor pentru minciună.


3. Pești (19 februarie - 20 martie)


Deși ar putea fi ușor să respingi Peștii ca fiind doar un suflet artistic și sensibil, realitatea este că sub asta se ascunde un pic de diavol care va minți pentru a obține ceea ce își dorește.


Cu abilitatea lor de a fi mult mai intuitivi decât majoritatea semnelor, Peștii știu exact ce minciuni să spună și cum să le spună pentru a obține ceea ce își doresc din aproape orice situație.


4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Combinația Balanței de a fi atât fermecătoare, cât și manipulatoare îi face pe aceștia să fie mari mincinoși.


Ei mint pentru a scăpa de probleme, mint pentru a se face să pară mai buni decât sunt și mint pentru a obține ceea ce își doresc. Practic, ei mint mereu.


5. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Da, Racul este un mincinos absolut, dar, spre deosebire de celelalte semne de pe această listă de până acum, minciunile lor nu sunt menite să rănească sau să obțină ceea ce își doresc.


Când vine vorba de minciunile Racului, este vorba mai mult de exagerare și de incapacitatea lor de a vedea adevărata versiune a evenimentelor. Deci, deși sunt încă unul dintre cei mai mari mincinoși din zodiac, cel puțin minciunile lor sunt inofensive... de obicei.


6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


La fel ca și Racul, minciunile Vărsătorului nu au ca scop să provoace daune majore.


În cea mai mare parte, Vărsătorul minte pentru a menține pacea și pentru a evita să rănească pe cineva. Deși este într-adevăr drăguț din partea lor, aceste minciuni se pot întoarce adesea împotriva lor atunci când adevărul unei situații iese la iveală.


Așadar, toate acele minciuni pe care Vărsătorul le spune în mod constant sunt doar niște plasturi până când cineva are coloana vertebrală să fie sincer.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel