HOROSCOP. Aceste 5 semne zodiacale sunt REGINELE DRAMEI, potrivit astrologiei

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

HOROSCOP. Top 5 Cele mai dramatice semne zodiacale. Acești nativi exagerează totul și caută mereu atenție. 

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racul nu se teme să intre în contact cu emoțiile sale, oricare ar fi ele.


Personalitatea ei tenace este, de obicei, o calitate foarte bună de avut, dar, uneori, se poate transforma în competitivitate.


Ori de câte ori intră într-una dintre stările ei de toane, fie pentru că nu a obținut ceea ce voia, fie pentru că este pur și simplu supraîncărcată de emoții, poate să exagereze dramatic și să înceapă să se comporte ca o adevărată prințesă. Cel mai bine este să o aduci înapoi la realitate atunci când se întâmplă acest lucru.


2. Leu (23 iulie - 22 august)


Leul este regina reginelor dramelor, dacă a existat vreodată una.


Îi place să fie în centrul atenției și are standarde înalte în viață, ceea ce înseamnă că știe că merită ce e mai bun. Cu toate acestea, există o diferență între a fi pasional și a fi dramatic, lucru pe care Leul încă nu l-a înțeles.


Poate deveni arogantă și egoistă, făcând cam totul despre ea. Dar dacă nu-i dai ceea ce vrea, se va calma... în cele din urmă.


3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


"Pasiunea" este al doilea nume al Scorpionului, iar această pasiune poate veni în multe forme.


De obicei, este cel mai pasionată de viață și de sex, dar există momente în care această pasiune se poate manifesta în ceva mai mare. Fiind o persoană deja asertivă, nu mulți oameni sunt surprinși când Scorpionul începe să devină puțin emotiv și agresiv atunci când este supărat.


Acestea fiind spuse, oricine se află prea aproape de ea atunci când este foarte supărată ar trebui să fugă să se adăpostească. Când Scorpionul se supără, furia ei se transformă în ceva prea dramatic și poate deveni violentă. În loc să raționați cu ea, cel mai bine este să așteptați până când trece furtuna.


4. Săgetător (22 noiembrie - 19 decembrie)


Săgetătorul are o viziune entuziastă asupra vieții, așa că atunci când începe să se comporte dramatic, de obicei nu este asociat cu nicio negativitate.


Acestea fiind spuse, doar pentru că nu este supărată, nu înseamnă că nu vei fi rănită de ceea ce spune. Săgetătorul poate fi destul de directă atunci când vrea să fie, dar, mai mult decât atât, este o mare vorbăreață, ceea ce o bagă mereu în bucluc.


Ori de câte ori vrea ca lucrurile să iasă așa cum vrea ea, spune tot ce poate pentru a-l face fericit pe celălalt, indiferent de ce ar fi. Chiar dacă asta înseamnă să pară exagerat de dramatică și teatrală, va face tot ce trebuie pentru a obține ceea ce vrea.


5. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul nu pare genul de persoană care să devină dramatică în legătură cu ceva, cu atitudinea ei mereu rece și căreia nu-i pasă, dar exact asta o face să fie o regină a dramei.


Faptul că se străduiește să rămână detașată și se preface că nu-i pasă nu face decât să fie mai evident că fuge de ceva. Nu încearcă să se pună în centrul atenției, dar emoțiile ei sunt adesea temperamentale, ceea ce face imposibil de știut când va ceda.


Când o face, însă, poate deveni melodramatic - rapid. Vărsătorul se va calma odată ce va ști că nu se supără degeaba, așa că ia-ți timp să asculți ce încearcă să spună; nu este dramatică fără motiv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel