Horoscop. Aceste 5 semne zodiacale se plictisesc rapid de partenerii lor și sar de la o relație la alta

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema

Acestea sunt semnele zodiacale care se plictisesc rapid în relațiile amoroase. 

Semnele zodiacale care se plictisesc rapid în relațiile lor.


1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii au o funcționare foarte caldă și rece în același timp, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fie înnebuniți după tine într-o clipă și să termine cu tine în următoarea. Și odată ce sentimentele lor s-au estompat pentru tine, de obicei au dispărut pentru totdeauna.


Gemenii sunt mai interesați de iubiri ocazionale și trecătoare decât de relații pe termen lung, așa că așteaptă-te ca ei să aibă întotdeauna un fel de detașare față de ceea ce aveți împreună. Nu pot funcționa cum trebuie atunci când lucrurile devin prea complicate, așa că nu numai că se plictisesc ușor în relații, dar preferă să fie așa.


2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul este un fel de robot atunci când vine vorba de relații. Niciodată nu ești cu adevărat sigur dacă există emoții mai profunde sub suprafață, iar în momentul în care crezi că lucrurile merg bine, Vărsătorul le pune capăt.


Vărsătorul se plictisește ușor în relații și pune capăt lucrurilor din senin. Acest semn trebuie să aibă o conexiune emoțională puternică cu cineva pentru a dori să rămână într-o relație pe termen lung.


Asta nu înseamnă că este imposibil pentru ei, dar cu siguranță nici nu se întâmplă des.


3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul poate să se cupleze serios cu cineva, dar asta nu schimbă faptul că tot va pune capăt relației dacă (și când) se plictisește.


Ei au nevoie de acel sentiment de entuziasm pe care îl ai în stomac atunci când ești cu cineva tot timpul. Odată ce acel sentiment dispare, la fel și ei.


Săgetătorul se plictisește ușor în relații pentru că își apreciază foarte mult libertatea și independența. Cea mai mare teamă a lor este să se simtă restricționați, așa că în momentul în care simt că se întâmplă unul dintre aceste lucruri, ei renunță.


4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanța iubește să se îndrăgostească și se va îndrăgosti în medie de cinci ori pe săptămână. Le este greu să se angajeze, în timp ce se bucură de toate lucrurile minunate care vin odată cu întâlnirile.


Dacă Balanța nu este curtată în fiecare zi, se va plictisi cu siguranță. Sunt, de asemenea, parteneri foarte independenți, ceea ce înseamnă că nu vor să se simtă constrânși.


5. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecul iubește mult, dar când nu îi oferi exact ceea ce își dorește, când își dorește, se va plictisi de relație.


Plictiseala lor vine din nerăbdarea lor cu relațiile. Berbecului nu-i place nicio relație care se prelungește sau care se mișcă încet. Cu alte cuvinte, dacă nu este o poveste de dragoste fulminantă de la început, este sortită eșecului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel