HOROSCOP. Aceste 4 semne zodiacale sunt sufletul pereche al Berbecului

Data publicării:
Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann
Descriere foto: Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann

Horoscop. Iată cele 4 semne zodiacale care au cele mai mari șanse să fure inima unui Berbec. 

1. Leu

Pentru că sunt amândoi semne de foc, Berbecul și Leul se înțeleg bine. Elementele de foc sunt conștiente de nevoile celuilalt. Personal, le plac conversațiile directe. Opiniile și sentimentele lor puternice pot duce ocazional la certuri, dar a-și vorbi unul altuia despre problemele și temerile lor este simplu și rezolvă rapid orice dezacord.

 

2. Scorpion

Berbecul și Scorpionul sunt foarte compatibili în pat, în ciuda faptului că sunt incompatibili din punct de vedere emoțional și intelectual. Datorită faptului că au în comun guvernatorul Marte, acești doi au o atracție magnetică puternică și multă pasiune. Atât Berbecul, cât și Scorpionul par agresivi și inabordabili, dar amândoi țin foarte mult la dragoste și pot favoriza o conexiune puternică. Ei au o dorință puternică de a trăi!

 

3. Săgetător

Berbecul și Săgetătorul se completează atât de bine încât sunt gata să înfrunte lumea împreună, făcând față oricăror provocări care pot apărea. Nativul Săgetător va fi principala sursă de inspirație, completând perfect nevoile, cerințele, dorințele și personalitatea Berbecului. Atunci când sunt împreună, călătoria este plină de aventură non-stop, râsete și momente frumoase.

 

4. Vărsător

Berbecul și Vărsătorul au un nivel ridicat de compatibilitate. În ceea ce privește legăturile și relațiile, ambele zodii sunt foarte mature. De asemenea, sunt foarte clare în ceea ce privește ceea ce își doresc de la o relație. Vărsătorul admiră onestitatea Berbecului, iar Berbecul admiră abordarea unică și sinceră a Vărsătorului în ceea ce privește întâlnirile. În afară de asta, cei doi au un mare respect, fascinație și admirație reciprocă unul pentru celălalt.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel