Horoscop. Aceste 4 semne zodiacale îți vor frânge inima fără să se uite măcar o clipă înapoi

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Iată cele 4 semne zodiacale care sunt nemilioase atunci când vine vorba de sentimentele celor din jur.

Aceste zodii îți vor frânge inima când te aștepți mai puțin. Sunt nemiloase atunci când vine vorba de iubire, iar dacă relația nu mai este pe placul lor, nu se vor uita deloc înapoi când pleacă din viața ta. Chiar dacă ți-au împărtășit sentimentele lor pure de iubire, aceasta nu este o garanție că la cea mai mică ceartă nu vor pleca trântind ușa în urma lor și lăsând o inimă frântă. 


Iată care sunt cele 4 semne zodiacale care îți vor frânge inima:


1. Săgetător

 

Ei sunt un spirit liber în suflet care adoră să experimenteze lucruri noi și să exploreze. Așadar, dacă ești într-o relație cu un Săgetător, s-ar putea să-ți frângă inima prin faptul că nu vrea sau nu poate să se angajeze. Atunci când inițiază o despărțire, termenii sunt simpli. În ochii lor, totul ar fi justificat, pentru că orice ar fi, este o experiență.

 

2. Gemeni

 

Gemenii sunt semne individualiste, cu personalități uriașe. Se plictisesc foarte ușor de orice și adoră să socializeze. Nu și-ar dori niciodată să își petreacă timpul singuri, motiv pentru care natura lor indecisă i-ar putea face să aterizeze cu diferiți iubiți. Le lipsește atașamentul serios față de oameni. Într-o clipă îi vei vedea cum îți fac o ploaie de flori, iar în următoarea clipă te vor desființa.

 

3. Vărsător

 

Vărsătorii sunt despre libertate și independență. Sunt dezinvolți, ceea ce îi face să ia lucrurile așa cum le vine. Sunt cocheți din fire, ceea ce îi face să le fie puțin dificil să își țină ochii și mâinile departe de ei în timp ce se află într-o relație. Chiar dacă sunt dedicați și loiali, uneori pot depăși o limită, ceea ce poate avea efecte negative asupra relației. Au tendința de a le oferi partenerilor lor libertate și spațiu față de ei, și la care se așteaptă în schimb. 

 

4. Pești

 

Peștii sunt super drăguți când vine vorba de relații, dar odată ce cad din ea nu au cum să se mai întoarcă. Peștii îți pot răni sentimentele dând vina pe tine din motive nesfârșite și jucând cartea victimei, făcându-te să te simți prost pentru că i-ai dat jos. Ei pot trece de la a fi iubitori și calzi la reci și nepăsători destul de repede. Odată ce au dovedit că tu ești motivul din spatele despărțirii, o vor folosi în diferite moduri artistice în viitor pentru a te învinovăți.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel