HOROSCOP. Aceste 3 semne zodiacale vor cunoaște dragostea adevărată în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop. Aceste trei zodii se îndrăgostesc nebunește în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2021.

Semnele zodiacale care se îndrăgostesc nebunește începând cu 29 noiembrie:


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Ești pe cale să te îndrăgostești. Ai tendința să crezi că ești cel mai important, în sensul bun al cuvântului. Autoprotecția este o trăsătură admirabilă până la urmă, dar ai dezvoltat această trăsătură în stilul tău de viață, și nu faci lucruri stupide precum să te îndrăgostești.

Dar, Racule, îți place să te implici în tot felul de lucruri și povești. Dacă este vorba despre dragoste, atunci s-ar putea la fel de bine să sări peste margine. Nu numai că nu există „fără plasă” care să te facă să cazi, dar nici nu vrei una. Sentimentele tale se vor schimba radical, astfel încât capul tău se va roti; nu îți este frică să te îndrăgostești, nu îți este frică de prăbușirea și arderea ulterioară și nu îți este frică să trăiești. 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când te îndrăgostești, Săgetător, muncești mereu din greu. Dacă nu este o experiență complet nebunească, de ce te deranjezi? Sunteți aici pentru această experiență, probabil mai mult decât orice altă constelație, și rareori vă gândiți la asta. Desigur, întotdeauna vă pune în belele. Ești nesăbuit și obraznic în fața iubirii; mergi până la capăt.

Dăruiești totul și ești luat din nou și din nou. Nu-ți pasă niciodată ce cred alții despre tine, darămite ce cred ei despre persoana pe care o vrei. Vei ști exact cine este această „persoană dorită” și o vei găsi cu toată motivația ta.

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Între 29 noiembrie și 1 decembrie, vei experimenta ceva ce nu ai mai văzut de multă vreme: dragostea nebună. Iubire totală. Pasiune sălbatică, nebună pentru o singură persoană. Cu alte cuvinte, te vei îndrăgosti, greu. Luna din Balanță te face să confunzi totul cu dragostea. Indiferent ce face această persoană interesată, vei crede că este bună, fermecătoare, extraordinară și demnă de orice sacrificiu. 

Nu este nimic în neregulă cu această persoană pentru tine și te vei îndrăgosti profund de ea. Știi că este impulsiv și poate suna absurd, dar asta înseamnă să te îndrăgostești, să nu fii atent la indicii ale realității și să vezi doar ceea ce vrei. În lumea ta, totul este roz, Pești. Deși s-ar putea să nu dureze mult timp, cu siguranță nu vă va împiedica în timpul acestui tranzit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel