HOROSCOP. Aceste 3 semne zodiacale vor avea parte de schimbări MAJORE pe plan amoros începând cu 15 decembrie 2021

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa pixabay

HOROSCOP. Cele 3 zodii care vor lua decizii radicale pe plan amoros în perioada care urmează. Relațiile lor de iubire vor ajunge la final. 

Iată zodiile care vor trece prin situații de criză pe plan amoros în perioada care urmează:


Berbec

(21 martie - 19 aprilie)


Începând cu 15 decembrie vei simți un sentiment puternic de vinovăție. Relația ta amoroasă a devenit mai mult o obligație pentru tine iar asta te va pune serios pe gânduri. 


V-ați îndepărtat mult și vă dați seama că nu că mai face plăcere să fiți în compania celuilalt. Amândoi v-ați schimbat, iar asta nu mai trezește sentimente la fel de puternice ca la început. 


Vei vrea să ieși din această relație deoarece ți se pare că nu mai evoluezi, iar lucrurile au stagnat în ceea ce privește iubirea dintre voi. Nu trebuie să te uiți înapoi, Berbec. 


Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)


Vei vrea să te eliberezi de acea persoană care nu te apreciază la fel de mult cât tu ți-ai dori. În perioada care urmează aceste gânduri te vor invada și vei realiza că nu este o situație care abia acum a apărut. 


Ești de acord cu ideea unei despărțiri și realizezi că relația în care te afli acum este una lipsită de sentimente pure și pasionale. 


În plus, această legătură amoroasă ți-a omorât entuziasmul tău pentru a face lucrui noi și pentru a evolua în fiecare zi. Tot ceea ce vezi în jur este o relație plictisitoare din care vei ieși mai devreme sau mai târziu. 


Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)


Pentru că îți place atât de mult ordinea și organizarea, te-ai luptat cu suișurile și coborâșurile din relația ta. Ba mai mult ai început să accepți că declinul face parte din viață, dar aceste declinuri au devenit recent o călătorie infernală, spre regret și resentiment. Ai început să crezi că singurul lucru pozitiv care se poate întâmpla în această relație acum este să o rupi complet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel