Horoscop. ACESTE 3 semne zodiacale vor avea o perioadă mai grea și se vor simți singure

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Aceste 3 semne zodiacale se vor simți abandonate de prieteni și familie. 

Există un sentiment de izolare care apare la unele persoane, în principal din cauza faptului că ne asumăm responsabilități care prezintă foarte puțin interes pentru noi.


Este posibil să recunoaștem cât de nemulțumiți suntem de joburile noastre, ceea ce ne va face să ne simțim și mai singuri decât eram înainte.


Semnele zodiacale care se vor simți singure sunt:


Taur (20 aprilie - 20 mai)


S-ar putea să te trezești că te implici foarte mult în ceva la care ți-ai dorit să participi de foarte mult timp.


Ceea ce nu ți-ai dat seama este că munca necesară - în acest caz - este o muncă pe care trebuie să o faci singur, iar tu, Taurule, ai tendința de a urî să fii singur, chiar dacă este vorba de muncă.


Pe de o parte, îți dorești cu adevărat să faci această muncă și recunoști cât de important este pentru tine să te duci, iar pe de altă parte, detesți cât timp îți va lua și cum acest lucru te va îndepărta de prietenii tăi.


În acest moment, prietenii sunt totul pentru tine - chiar mai importanți decât relațiile romantice, iar fără prieteni în preajmă, ai tendința de a te simți anxios, chiar îngrijorat.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Ți-ai asumat atât de multe responsabilități și, de asemenea, îți dai seama că nu ai cum să te retragi din niciuna dintre ele. Ai spus da, fie că ai fost sau nu conștient de asta, și spunând da oricărei responsabilități care se profilează în fața ta, ai semnat și pentru finalizarea ei. S-ar putea să ai resentimente față de jobul tău, Fecioară - îți ia prea mult timp și a devenit mai puțin satisfăcător.


Cu toate acestea, continui să spui da - continui să accepți să faci lucrurile care nu te interesează.


Acest lucru aduce în discuție ideea propriei tale frici; ți-e frică să spui nu? Există o lecție aici și este vorba despre a fi capabil să te oprești înainte de a accepta prea multe.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Ceea ce va aduce sentimente temute de singurătate, pentru tine, Vărsătorule, este că va trebui să petreci timp singur, recuperând timpul pierdut la serviciu. Trebuia să rezolvi ceva și nu ai reușit să faci acest lucru. Acum, a trecut de termen și încă îți solicită timpul.


Presiunea se simte ca în iad; serios, nu vrei să faci această lucrare, dar, totuși, dacă nu o faci, vei fi concediat. Dar, ceea ce descoperiți este că trebuie să realizați atât de multe lucruri, încât singurul mod în care o puteți face este să vă aruncați cu capul înainte, de unul singur.


Nimeni nu este acolo să te ajute, iar asta te enervează serios. Știi că tu însuți te-ai pus în această situație și recunoști că lenea este cea care te-a adus în această încurcătură. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel