Horoscop. Aceste 3 semne zodiacale vor avea ghinion în dragoste începând cu 31 octombrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema

Aceste zodii vor pune capăt relațiilor lor de iubire începând cu 31 octombrie 2021. 

Semnele zodiacale ale căror relații se destramă începând cu 31 octombrie 2021:


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Îți place ideea de a trăi în adevăr, indiferent de costuri... și uneori acest cost este mai mare decât ți-ai fi putut imagina.


Relația ta este pe butuci; Luna în trigon cu Uranus nu prevede un rezultat favorabil aici, de fapt, atracția sa cosmică îți permite să vezi că sfârșitul este aproape și clar.


Ai mai fost pe acest drum și ai mai făcut tot ce ai putut pentru a repara ceea ce a fost deteriorat, dar, după un timp, nu poți vedea decât irevocabilitatea unei despărțiri.


Nimeni nu vrea să recunoască faptul că s-a terminat, iar tu și partenerul tău ați depus un efort curajos pentru a ține lucrurile împreună, dar uneori nu există un lipici suficient de puternic pentru a ține doi oameni împreună, indiferent cât de mult au încercat.


Ceea ce era doar în mintea ta cu puțin timp în urmă cerșește acum să se manifeste, și anume, desigur, faptul că relația ta ar putea foarte bine să fie pe ducă.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Luna în trigon cu Uranus trezește ceva în tine și, din păcate, este vorba de apatie. Nu este chiar genul de trăsătură pe care ai asocia-o cu "trezirea" și totuși, ai fost schimbat în mod cosmic în a nu-ți mai păsa, atunci când vine vorba de persoana cu care ești implicat.


Poate că este vorba de faptul că ați petrecut prea mult timp împreună sau că amândoi v-ați transformat în două persoane diferite; nu mai sunteți aceleași persoane ca atunci când v-ați cunoscut, iar ceea ce ați evoluat amândoi sunt persoane cărora pur și simplu nu le pasă prea mult de celălalt.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Dacă unele greșeli au fost construite să dureze, atunci ai făcut acea greșeală cu mult timp în urmă și abia acum începi să observi cât de robustă este cu adevărat acea greșeală.


Ești în continuare cu aceeași persoană, iar atunci când te-ai întâlnit cu ea prima dată, aveai o bănuială că s-ar putea să nu dureze.


Luna în trigon cu Uranus te trezește și te face să recunoști: nu a fost niciodată menit să fie.


Ești într-o relație care se învârte în jurul convenienței, nu al iubirii. Lucrurile funcționează, dar te fac să tânjești după mai mult.


În timpul acestui tranzit, îți imaginezi că întreaga lume are o viață amoroasă mai bună decât a ta. Nu-ți face griji, toată lumea are problemele ei, nu ești singurul care trăiește cu încetinitorul, privind cum relația ta se destramă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel