Horoscop. ACESTE 3 Semne zodiacale trebuie să fie mai atente la persoanele din jur. Nativii care riscă să fie trași pe sfoară

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alexandru Zdrobau
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alexandru Zdrobau

Trei semne zodiacale vor avea de pierdut în zilele care urmează deoarece oamenii din jur caută să îi păcălească. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Confruntarea nu este genul tău; ai prefera un final curat. De ce să te deranjezi să vorbești cu cineva cu care nu ești de acord - asta ar însemna să riști să fii nevoit să îi asculți și partea lor de argumentare, și știm că nu te interesează asta.


Plănuiește să scoți pe cineva de pe toate rețelele tale de socializare și nu uita să îl blochezi pe telefon și pe e-mail.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Să fim sinceri: ești un naiv. Ai crezut tot ce ți-a spus toată lumea pur și simplu pentru că vrei să crezi în oameni și în bunătatea lor.


Naivitatea ta aproape că ți-a ruinat viața. În câte relații ai intrat în care ai ajuns să fii înșelat și mințit? Poate în toate relațiile în care ai fost vreodată.


Vrei să vezi binele și îl proiectezi chiar și atunci când nu este acolo. Asta te definește ca fiind naiv. Și astfel, în felul tău naiv, refuzi să vezi răul din oameni.


Ești pe cale să fii părăsit de cineva pentru care ai atât de multă simpatie și încredere, încât va fi o tragedie majoră când vei vedea ce este pe cale să-ți facă această persoană.


Pești (19 februarie - 10 martie)


Tu ești sensibil și știi cine îi iubește cu adevărat pe cei sensibili? Cei insensibili, bineînțeles. Ești o țintă, Pești; ești binevoitor, plin de compasiune, interesat - ești partenerul de sprijin suprem și unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-ar putea avea cineva.


Cineva în care ai încredere este pe cale să tragă covorul de sub tine, fără explicații sau alte formalități.


Te vor lăsa pe loc și nu se vor uita înapoi. Nimic nu îngrozește această persoană mai mult decât ideea de confruntare și, pentru a o evita, va face orice dacă asta îi face viața mai confortabilă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel