Horoscop. ACESTE 3 semne zodiacale se simt mereu atrase de nativii Capricorn. Va fi dragoste la prima vedere

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Thomas Curryer
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Thomas Curryer

Aceste semne zodiacale sunt cele care se simt atrase de zodia Capricornului. 

Născuți între 22 decembrie și 19 ianuarie, Capricornii sunt oameni inteligenți, ambițioși și motivați. Sunt dedicați și sinceri când vine vorba de munca lor, ceea ce face ca adesea să pară plictisitori. Dar Capricornii sunt, de asemenea, ființe incredibil de amuzante și sarcastice.


Cu echilibrul potrivit între a fi amuzant și angajat, nu este greu să fii atras de Capricorni. Așadar, iată care sunt cele 3 semne zodiacale care sunt atrase de ei și care îi găsesc incredibil de atrăgători.


Taur


Nu este un secret că Taurii iubesc luxul. Capricornii, cu munca lor asiduă și determinarea lor, ajung cu ușurință să aibă succes, iar acest lucru este ceea ce îi atrage pe Tauri către ei. Taurii, la fel ca și Capricornii, sunt romantici de școală veche și cred în a lua lucrurile încet. Ei se înțeleg imediat cu Capricornii și nu se pot abține să nu abordeze tensiunea sexuală dintre ei.

 

Rac


Expresia "contrariile se atrag" este valabilă pentru Rac și Capricorni. Racii sunt suflete excesiv de emoționale și intense care cred în a trăi fiecare zi ca pe ultima. Capricornii, pe de altă parte, sunt oameni dedicați și muncitori care aduc un sentiment de stabilitate în viața Racilor. Aceștia sunt atrași de angajamentul persoanelor născute în Capricorn. 


Fecioară


Atât Capricornii, cât și Fecioarele cred în a pune munca mai presus de orice altceva. Amândoi sunt perfecționiști și persoane orientate spre detalii, care au ambiții foarte mari și sunt dispuși să muncească din greu pentru a le atinge. Fecioarele sunt atrase de abordarea dependentă de muncă a Capricornilor și simt că pot fi ele însele în preajma lor. Le place dorința de a munci și calitățile de lider pe care le au Capricornii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel