Horoscop. Aceste 3 semne zodiacale își vor întâlni marea dragoste

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Există trei semne zodiacale care își vor găsi marea iubire. 

Planeta Ceres se află în Gemeni iar asta aduce binecuvântări duble pentru trei semne zodiacale în domeniul iubirii și al relațiilor.


Ceres în Gemeni ajută Racul, Fecioara și Săgetătorul să își găsească dragostea pierdută. 


Pentru că Ceres se află în Gemeni, trăsăturile sale naturale sunt pe calea cea mai rapidă - iar aceste trăsături sunt intuiția, visele, inteligența, vindecarea, perspicacitatea și memoria.


Acestea sunt momente în care ne amintim cine suntem, ce ne dorim, ce am pierdut și de ce nu am avut niciodată nevoie în primul rând. Este ca și cum am fi pe cale să îndepărtăm un strat de praf din cartea vieții noastre.


Acum suntem capabili să ne vedem pe noi înșine, iar odată cu această revelație vin mult mai multe.


Cine își va găsi dragostea pierdută?


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ce se înțelege prin "dragoste pierdută" în cazul tău, Rac? Ceea ce se înțelege aici, și este absolut serios, este că ești pe cale să te uiți prin fotografii vechi, unde dai peste o poză cu tine și cu cineva pe care l-ai iubit cândva. Această fotografie te va duce instantaneu înapoi în zilele trecute, unde vei petrece mult timp rememorând.


Nu vă veți reîntâlni cu această persoană și nici măcar nu vă doriți acest lucru. Dar îți vei aminti cum anumite persoane din trecutul tău chiar ți-au schimbat viața în bine.


Această "iubire pierdută" a ta are rolul de a-ți susține sentimentul de dezvoltare personală; cum lucrurile s-au schimbat de atunci și, totuși, nu ai vrea să fie altfel.


Descoperirea, sau mai degrabă redescoperirea acestei iubiri pierdute este acolo pentru a-ți arăta cât de plină este viața ta, cu sau fără acea persoană în ea. Este, de asemenea, un memento pentru tine că viața este scurtă și că trebuie să prețuim toate experiențele noastre.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Întotdeauna ai fost un mare visător. În visele tale, vei avea o viziune cu cineva din trecutul tău - o veche iubire.


Totuși, nu era o iubire frumoasă - era o iubire toxică. Acest vis al iubirii tale pierdute - Te va aduce direct în prezent, unde vei compara momentele din viața ta.


Ceea ce va ieși din această analiză a visului este recunoștința. Așteaptă-te să te simți recunoscător pentru existența ta de astăzi, deoarece nu a fost întotdeauna atât de ușor, iar oamenii din viața ta de acum sunt cu adevărat demni de dragostea ta.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Pentru tine, Săgetătorule, dragostea pierdută este mai mult ca sigur o pasiune. Ești foarte capabil să iubești pe cineva, iar a fi iubit este ceva ce experimentezi zilnic - și cu multă recunoștință, de altfel.


Dar această iubire pierdută a ta este creativă, nu romantică.


Este posibil să vii cu mai multe talente, așa cum fac mulți Săgetători. Favorizezi un talent în detrimentul altuia și îți petreci timpul cultivându-ți abilitățile în acel departament.

 

Citește și: Andreea Bălan și Petrișor, accident pe scenă. Ce i-a făcut dansatorul celebrei cântărețe: „Cam acestea sunt sunetele pe care le scot când dansez” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel