Horoscop, 9 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 9 octombrie 2022. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Există anumite lucruri pe care ți le dorești de la viață, dar care, deocamdată, sunt puse în așteptare. Luna Plină care are loc în semnul tău zodiacal va fi opusă lui Venus în Balanță, sectorul tău al parteneriatelor. Terenul este accidentat, iar acest lucru îți poate aduce la suprafață o mulțime de emoții. Totuși, lasă să înceapă vindecarea, deoarece vei crește mult din această experiență.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai evitat un glonț cu această lună plină și Berbec, dar asta nu înseamnă că viața merge ca pe roate pentru tine astăzi. Poate exista o concentrare foarte necesară într-un anumit domeniu al vieții tale, unde este nevoie de structură și inovație. Vânturile schimbării suflă, cu Pluto și Uranus în semnul tău. Se anunță schimbări benefice.

 

Gemeni
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este timpul să te trezești și să miroși cafeaua, Gemeni. Nu îți mai este teamă să înfrunți adevărul despre anumite situații din viața ta.


Aceasta este o veste grozavă pentru că, în timp ce Marte se află în faza de umbră, poți începe să pui lucrurile în mișcare.

Apoi, când începe retrogradarea în această săptămână, puteți ajusta ceea ce nu funcționează și ceea ce are nevoie de un pic de TLC.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

O simplă eroare poate sfârși prin a fi un lucru bun, Rac. O greșeală la locul de muncă poate dezvălui ceea ce ai simțit tot timpul.
Este posibil ca resursele să nu fi fost disponibile la începutul acestui an pentru a ajuta la îmbunătățirea lucrurilor, dar această piedică ar putea fi prea mult pentru a fi ignorată de șefii și supraveghetorii de la locul de muncă.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Lumea se schimbă, iar tu ești aici pentru asta. Leu, această Lună plină te ajută să vezi zone din viața ta care știi că nu mai sunt importante.
Sistemele tale de credință se pot schimba și poate că îți vei găsi tribul.
Deși poate fi trist să te îndepărtezi de credințe și obiceiuri pe care ai fost crescut să le păstrezi, greutatea este ridicată de pe umerii tăi, astfel încât să poți trăi viața după propriile reguli.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este plăcut atunci când poți avea o conversație sinceră cu cineva și poți clarifica orice neînțelegeri.
Cu Mercur și Neptun care continuă să fie în comunicare unul cu celălalt în timpul acestei Luni pline, ești gata să asculți ce au alții de spus și să împărtășești câteva dintre gândurile tale secrete fără teamă.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești gata să îți așezi niște rădăcini și să te acomodezi într-o relație importantă.
În timp ce o parte din tine poate că a respins ideea de parteneriat în acest an, singurătatea te-a ajutat să vezi cum nimeni nu este o insulă.
Ești gata să deschizi ușa către ceva mai mult decât ai fost în trecut.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Miracolele se întâmplă în fiecare zi, Scorpionule și, în ciuda scepticismului tău față de soartă sau destin, astăzi ai putea cânta o melodie diferită. Ceva se schimbă în viața ta și toate semnele sunt acolo pentru ca tu să le vezi. S-ar putea să recunoști scântei de intuiție și să crească conștiința psihică, pe măsură ce începi să vezi cum ți se deschide calea pe care ești menit să o urmezi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este greu să fii creativ atunci când ai atâtea responsabilități pe cap. Astăzi se mută un munte din loc și poți în sfârșit să faci ceva ce îți dorești de foarte mult timp. Resursele sunt acolo, iar acum se va deschide și timpul pentru tine.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunță schimbări în calea ta, iar tu încă te confrunți cu impactul pe care pandemia l-a avut asupra vieții tale.
Cu toate acestea, se întâmplă ceva uimitor, în care persoanele care ți-au influențat deciziile își înmoaie în sfârșit influența. Iar acum poți începe să iei decizii fără prea multă rezistență.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

A lua lucrurile încet s-a dovedit a fi o decizie bună pentru tine. Te concentrezi pe îmbunătățirea vieții de acasă și faci schimbări importante care te ajută să te simți în siguranță și securitate. Astăzi, ești pregătit să începi să vorbești cu oameni noi și să te ramifici în viața ta socială. Este clar că este vorba de timp și de vești bune pentru tine.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucruri de care nu erai conștient ar putea începe să iasă la suprafață și să-ți dea o dorință puternică de a face îmbunătățiri. Chestiunile legate de bani ar putea să apară pentru tine în această săptămână. Ar putea exista întârzieri la mijloc, însă mingea se mișcă înainte în direcția bună.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel