Horoscop - 9 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop zilnic: 9 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 9 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Planifică-ți din timp lucruri, Berbec. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, în casa ta solară a rutinelor, în special în zona sănătății tale.

Acesta este momentul perfect pentru a începe o nouă rutină axată pe sănătatea ta. Este momentul perfect pentru a încerca o aplicație de fitness sau pentru a te alătura unui grup de antrenament, pentru a începe să îți atingi obiectivele de vară.

Horoscop - 9 mai 2022.Taur (20 aprilie - 20 mai)

Personalitatea ta iubește când lucrurile sunt frumoase și estetice. Luna intră în Fecioară, sectorul tău de artă și creativitate, iar asta face ca acest moment al săptămânii să fie unul minunat pentru a te concentra pe redecorarea locuințelor.

Dacă ai planuri de a revopsi casa sau o cameră, oprește-te și ia câteva mostre de la un magazin local de vopseluri sau poți descărca o aplicație pentru a vedea cum ar arăta locuința ta cu cele mai tari culori din această vară.

Horoscop - 9 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți iubești familia, așa că atunci când Luna este în Fecioară, vei dori să fii cât mai aproape de ea. Așadar, ar putea fi timpul pentru o vizită.

S-ar putea să te bucuri să ieși la cină în oraș sau să ai o conversație lungă și plăcută cu ai tăi prin FaceTime. Este minunat să recuperezi timpul și să auzi ce mai face toată lumea. Îți va umple paharul iubirii până la refuz.

Horoscop - 9 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Comunicarea devine un exercițiu plictisitor, deoarece Luna în Fecioară te face să te ocupi de detalii. Astăzi nu vei dori să fii foarte atent la cuvintele tale, atunci când îți exprimi punctul de vedere.

Și, s-ar putea să vrei să îmbunătățești modul în care vorbești despre anumite subiecte.

Horoscop - 9 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Este bine să ții o evidență financiară solidă, așa că atunci când Luna se află în Fecioară, sectorul tău al banilor, să te ocupi de contabilitate este un câștig sigur.

Acesta este un moment excelent pentru a-ți actualiza foile de calcul sau pentru a verifica și a vedea la ce scutiri de taxe trebuie să începi să te uiți pentru a te pregăti pentru declarațiile de anul viitor. Dacă ai facturi de plătit sau trebuie să anulezi plata automată, acesta este momentul perfect să faci acest lucru.

 

Horoscop - 9 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Când Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a identității personale, este un moment bun pentru a acorda atenție lucrurilor care o protejează, mai ales online.

Sarcinile legate de securitatea pe internet sunt ideale pentru această perioadă, inclusiv salvarea telefoanelor mobile și a computerelor, efectuarea de actualizări de software și schimbarea parolelor, mai ales dacă ai folosit-o pe aceeași pe mai multe platforme online.


Horoscop - 9 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

De obicei, nu ești mofturos, dar astăzi s-ar putea să percepi acțiunile celorlalți diferit.

Luna în Fecioară, sectorul tău inamic, îi poate face pe cei mai mulți să strâmbe din nas atunci când lucrurile nu au sens.

Și, s-ar putea să decizi că anumite lucruri sunt de neacceptat și să creezi distanță, acolo unde vezi incompatibilități care nu pot fi rezolvate.


Horoscop - 9 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna în Fecioară îți activează sectorul rețelelor de relații, iar acesta poate fi un moment bun pentru tine să cauți noi alianțe sau parteneriate de afaceri reciproc avantajoase.

Verifică viitoarele conferințe sau convenții care îți permit să cunoști oameni noi.

Vezi cine ar putea participa pentru a înțelege cum îi poți ajuta pe ceilalți și pregătește-te din timp pentru orice întâlnire pe care o vei avea la serviciu.

 

Horoscop - 9 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți poate lua ceva timp să îți dai seama ce tip de carieră vrei să urmezi.

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a carierei și a statutului social. Este bine să îți evaluezi punctele forte și punctele slabe în această perioadă.

S-ar putea să descoperi un domeniu de nișă pentru care ai fi perfect, iar următoarele zile sunt excelente pentru a face cercetări despre calificări, locuri de muncă vacante și cum poți pătrunde în domeniu.


Horoscop - 9 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Conștiința ta este sporită atunci când Luna se află în Fecioară. Și, pentru tine, viața devine principalul tău profesor.

Devii mai în ton cu ceea ce se întâmplă în jurul tău și asta te ajută să percepi anumite adevăruri de care nu erai conștient înainte.


Horoscop - 9 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Semnului tău zodiacal îi pasă de oameni și ajută o cauză bună, precum familiile, copiii și animalele de companie.

Dacă ai planuri de a face o donație mare de bunuri, produse sau un fel de serviciu, Luna din această săptămână în Fecioară te ajută pentru a fi generos cu resursele.

Horoscop - 9 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Planifică o întâlnire la cină cu cel mai bun prieten.

Luna se află în Fecioară, iar în următoarele zile, iar atenția se îndreaptă spre angajamentele tale și spre relații. Acesta este un moment ideal pentru a fortifica legăturile și pentru a acorda atenție la ceea ce contează cel mai mult în viața ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel