Horoscop 9-15 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal: 9-15 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ești pur și simplu motivat în această săptămână; ai obiective de îndeplinit și intenționezi să le duci pe toate la bun sfârșit. Nu ai chef de socializare în acest moment, pentru că te simți mult mai satisfăcută dacă îți duci la bun sfârșit sarcinile pe care ți le-ai trasat. Ești orientat spre succes și spre reușită și, deși acest lucru ar putea să te transforme într-un tip "numai muncă și deloc distracție", ești fericit să faci ceea ce simți că este necesar. Sunteți de neoprit și ambițios.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Marea decizie se ia în această săptămână și îți vine într-o dimineață devreme; trebuie să schimbi ceva în viața ta sau va trebui să accepți că trăiești o minciună. Nu vrei să trăiești o minciună, dar i-ai acordat acestei situații mai mult decât suficient timp pentru a se rezolva pentru tine și nu pare că va fi pe placul tău. Ai avut încredere că totul va fi bine - și da, va fi, dar va trebui să iei o decizie radicală cu privire la următoarea ta mișcare.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

În sfârșit, a sosit o săptămână în care singurul lucru pe care îl cunoști este dragostea, dulcea dragoste. Iubirea de familie, iubirea de prieteni, iubirea romantică... totul este acolo, așteptând să o trăiești din plin. Mai ales, vei observa că prietenii tăi sunt pur și simplu cei mai buni. Ți-ai făcut o familie de prieteni pe care îi prețuiești din tot sufletul, iar pe parcursul acestei săptămâni, vei fi în contact cu mulți dintre ei. S-ar putea chiar să existe un fel de cină de sărbătoare și multe schimburi de bună dispoziție și râsete.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Este timpul să vă retrageți și să vă supravegheați teritoriul. Ceea ce înseamnă că ai muncit din greu pentru un anumit obiectiv, dar pentru a vedea cu adevărat ce se întâmplă, trebuie să te îndepărtezi și apoi să revii la el. Perspectiva ta a devenit neclară în legătură cu acest proiect și s-ar putea să simți că ești "prea aproape" de el pentru a putea înțelege ce se întâmplă. Vei lua decizia înțeleaptă de a te îndepărta pentru o zi sau două, pentru a căpăta o perspectivă și un set de ochi noi.

Leu
(23 iulie - 22 august)

A trecut ceva timp, dar săptămâna aceasta te va face să te gândești la ceva cu uimire și mirare. Există ceva nou în viața ta, ceva prețios. Ce este, nu știi deocamdată, dar mai mult ca sigur este ceva legat de creativitate. Ești în faza aceea de "pânză albă" și îți place la nebunie. Îți place să nu știi exact încotro te îndrepți, dar simți cum crește inspirația în interiorul tău și vei realiza ceva măreț... începând cu această săptămână.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Uită de muncă, săptămâna aceasta, pentru tine, Fecioară, totul se rezumă la povestea de dragoste. Tocmai când credeai că dragostea nu mai există în viața ta, iată că vine, și poate chiar cu flori. Tu și perechea ta, sau noua persoană, veți trece o graniță în această săptămână și asta vă va apropia. Nu există nicio amenințare și nici măcar nu există șanse de îngrijorare, deoarece situația de aici este numai iubire, tot timpul. Rareori ai parte de săptămâni ca aceasta, Fecioară, așa că, dacă vrei să fii iubit, atunci rămâi deschis și acceptă faptul că această săptămână se referă la o iubire profundă pentru tine.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi se vor lua decizii stricte, alături de schimbări rapide. Ești responsabil să finalizezi ceva în această săptămână și nu este o problemă pentru tine. Însă vei fi dură cu mai multe persoane și te vei simți justificată să fii așa. Sunteți într-o perioadă fără menajamente; nu aveți timp pentru discuții mărunte sau activități fără sens. Tot ceea ce faci în această săptămână are un scop și intenționezi să abordezi toate responsabilitățile tale cu finețe și atenție la timp.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din cauza influenței lui Neptun din această săptămână, s-ar putea să te trezești dintr-un coșmar sau așa ceva, dar în visele tale vor fi sâmburi de înțelepciune. Există un motiv pentru care ai coșmaruri și anume pentru că psihicul tău îți spune să cauți răspunsuri mai adânc în tine. Există ceva care te-a deranjat, iar tu eviți în mod conștient să cauți prea adânc. Este recomandat să îți privești visele în față, astfel încât să poți ajunge la fundul a ceea ce te deranjează cu adevărat.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna ta de dragoste și romantism este în desfășurare, dar nu totul este cu totul perfect. Asta înseamnă că, în timp ce tu te distrezi de minune, în dragoste, în jurul tău există niște contestatari care au tupeul de a-ți desființa alegerile, ca și cum ei ar fi în locul tău. S-ar putea să te enervezi din cauza acestor oameni și chiar să le citești un act de revoltă pentru tupeul lor. Fă-ți o favoare, Săgetătorule: ignoră-i.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea tensiuni la serviciu în această săptămână. Poate fi vorba de un partener de muncă, sau poate fi vorba de un proiect real; ceea ce se știe în această săptămână este că ceva trebuie să cedeze, cum se spune, și ceva va ceda. Există o verigă slabă în lumea ta de afaceri, iar pentru tine, Capricorn, asta este cel mai mare neajuns. Dezaprobi slăbiciunea de orice fel, dar în afaceri? Nici vorbă de așa ceva. Și în niciun caz nu vei permite ca veriga slabă să îți doboare săptămâna.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta îți va pune în față provocări și vei fi ferm în deciziile tale. Ai crescut, Vărsătorule, nu mai ești acel om ușor de manipulat care simți că ai fost cândva. Anul acesta te simți mai bine decât anul trecut... simți că poți să faci legea și să nu-ți faci griji că te poți pune la îndoială. De asemenea, săptămâna aceasta te va face să te aperi; sub nicio formă nu te vei lăsa insultat sau condescendent, iar săptămâna aceasta îți dovedești acest lucru.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să constați că vei face un pic prea multă auto-calmare în această săptămână sub forma cheltuirii banilor. Știm cu toții cât de reconfortant poate fi să arunci o grămadă de bani pe ceva ridicol de scump, dar în cazul tău, vei face asta pentru a compensa în mod exagerat sentimentele tale de depresie și anxietate.

Ai multe lucruri pe cap, Pești, și până când le vei rezolva pe toate, vei cheltui banii ca pe apă. Văzut într-o altă lumină, te vei distra făcând asta!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel