Horoscop 7 - 13 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal: 7 - 13 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta promite conflicte la locul de muncă și câteva întrebări fără răspuns lăsate să atârne în vânt. Acest lucru implică faptul că săptămâna aceasta vei rămâne ferm pe un subiect, unul de la care nu te vei clinti ușor. Vei lupta, iar principalul motiv pentru care te implici în ceea ce te-a pus să lupți este scopul de a primi un răspuns la această întrebare. Ai nevoie să știi ceva și, din orice motive cosmice ar exista, nu reușești să convingi pe nimeni din viața ta să-ți răspundă. Frustrarea și resemnarea te însoțesc pe parcursul săptămânii.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Vei descoperi că cel mai bine te-ai lăsat pe cont propriu în această săptămână, Taurule, deoarece ai ajuns să ai încredere în propria intuiție mult, mult mai mult decât în sfaturile oamenilor în care ai încetat să mai crezi. Săptămâna aceasta îți aduce o mare hotărâre, iar o mare parte din această hotărâre constă în faptul că tu crezi în TINE, și nu în alții. Tu ești sursa supremă de cunoaștere și ai început să vezi cum lucruri precum meditația și contemplația funcționează bine în viața ta. Spiritualitatea și încrederea în sine stau alături de tine, în această săptămână.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Te simți incredibil de puternic în această săptămână, atât în corp, cât și în minte, deși încă nu ai reușit să dai un sens anumitor lucruri care îți cer să îți păstrezi această forță. Cu alte cuvinte, pentru toată forța și rezistența ta, ți se va cere să o menții, iar acest lucru ar putea să te obosească potențial. Vei recunoaște nevoia de a rezista și vei reuși. Acest lucru vă va oferi atât satisfacția împlinirii, cât și oboseala care vine odată cu îndurările.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)


Săptămâna aceasta îți merge bine, știi asta... și îți place. Foarte mult. Ai dus ceva la bun sfârșit, Racule, iar asta îți permite un moment de faimă sau de recunoaștere. Vei fi lăudat pentru munca și eforturile tale în această perioadă și vei fi, de asemenea, suficient de înțelept pentru a recunoaște că astfel de săptămâni nu durează. Sunteți umil și acceptați. Este o săptămână bună și ai încredere că mai multe ca aceasta se îndreaptă spre tine.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Pentru că săptămâna aceasta arată și se simte bine pentru tine, s-ar putea să vrei să te "odihnești pe lauri" pentru a nu tulbura ordinea. Săptămâna aceasta te simți bine în legătură cu viața și cu realizările tale. Nu te simți presat să faci nimic, iar ceea ce ai realizat deja lucrează acum pentru tine. Deși nu este chiar o săptămână de odihnă pentru tine, este un moment bun pentru tine să apreciezi ceea ce ai.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta este pentru tine să faci legea cu cineva sau cu ceva care crezi că a scăpat de sub control. Este o săptămână bună, atenție, iar când "faci legea" nu o faci pentru a controla oamenii, ci pentru că trebuie să îi scutești pe anumiți oameni de durerea judecăților lor. Ești destul de înțelept și capabil să dai sfaturi bune în această săptămână și sperăm că oamenii vor asculta cuvintele tale înțelepte.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să ai chef să te prostești în această săptămână, deoarece nu pare că ești prea presat să te implici în ceva important. Totul este foarte bine în ceea ce te privește, deoarece se pare că această săptămână îți oferă un anumit tip de "timp de joacă" și, ca adult, doar tu știi la ce se referă "joaca". Vei petrece timp de calitate atât pe cont propriu, cât și alături de persoanele care înseamnă cel mai mult pentru tine. Este o săptămână bună, plăcută și care cere foarte puțin de la tine.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Săptămâna aceasta îți va aduce o încheiere și ea va veni sub forma unei respingeri. Deși s-ar putea să nu sune optimist, este de fapt foarte bun pentru tine. Ai avut nevoie ca această "chestie" să se termine, iar această săptămână aduce sfârșitul ei total. S-ar putea să nu fi anticipat cum va avea loc acest final și se pare că vei fi respins; așa se ajunge la final. Cu toate acestea ai fi rămas pe loc pentru totdeauna, fără să știi, dacă această respingere nu ar fi avut loc... deci este un lucru bun.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Săptămâna aceasta îți oferă binecuvântări și fericire în ceea ce privește familia și dragostea pe care o porți față de o persoană în special. Lasă lumea să ardă, atâta timp cât ai persoana ta specială... și, deși nu ești atât de nihilist ca toate astea, în realitate, tot ce ai nevoie este această persoană din viața ta, iar tu o vei vedea în această săptămână.Ei te fac să te simți invincibil, ca și cum, indiferent ce ți se întâmplă în această viață, te ridici victorios. Îi ai pe ei, așa că ce ar mai putea conta altceva? Te vei regăsi sărbătorind în această săptămână, fie că este vorba de ziua de naștere a unei rude sau de un prânz lung petrecut cu un coleg de serviciu prietenos. Vibrația săptămânii este simplitatea și ușurința; nimeni din lumea ta nu vrea să se certe sau să se certe. Te simți generos, de asemenea, și dacă vor fi petreceri, sunt șanse mari ca tu să fii "binefăcătorul" acestor momente distractive. "E din partea mea!" Acesta este cântecul tău pentru această săptămână. Distracție plăcută... o vei face.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

În mod normal, nu îți place să fii ținut în așteptare, dar săptămâna aceasta te va face să aștepți pe margine să se întâmple ceva. Ceea ce este bine în acest caz este că îți dă timp să te pregătești și să te gândești; știi că ceva "se pregătește", o simți în oase și știi că la momentul potrivit vei fi alertat și adus în prim plan. Jocul așteptării este cel care îți pune la încercare răbdarea și îți lucrează nervii. Cu toate acestea, săptămâna aceasta este despre dezvoltare personală, răbdare și încredere în univers.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Vei face ceea ce ai de făcut în această săptămână și da, va fi o muncă grea, plictisitoare și soarta ta inevitabilă... pentru această săptămână. Se pare că cineva este în oraș și tu ai fost ales ca șoferul său personal. Totul este să te ocupi de nevoile acestei persoane - pentru că este "invitatul special" - și, firește, nu știe cum să se deplaseze. Tu ești gazda cu cele mai multe în această săptămână, Pești, fie că îți place sau nu. S-ar putea să nu-ți placă, dar cu siguranță vei juca acest rol, cu cea mai mare grație. Așa ești tu, Pești.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel