Horoscop 7-13 februarie, 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash

Horoscop săptămânal 7 februarie - 13 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ceea ce va începe ca o săptămână plină de planuri și de obiective se va transforma rapid într-o săptămână de expansiune și de visuri care vor fi dezvoltate ulterior. Săptămâna aceasta este despre a începe ceva mare pentru viitor. Ceea ce faci și realizezi în această săptămână va fi șablonul pentru lucrările viitoare. Succesul viitor depinde de ceea ce faci în această săptămână.

 

Taur

Ceea ce te preocupă în această săptămână este viața ta amoroasă și, deși totul pare să fie bine, nu ești genul de persoană care crede în "imaginea de ansamblu". Vrei mai mult de la partenerul tău în această săptămână și, sincer, s-ar putea să ceri prea mult. Îți dorești mai mult pentru că tu crezi că așa merge viața, conform listei tale de dorințe. Lasă-te mai mult în voia curentului și acordă mai puțină importanță listei de dorințe visătoare. Viața se întâmplă pentru tine acum, în acest moment. Trăiește acolo.

 

Gemeni

Datorită acestei Luni în Taur, vei simți că poți face să se întâmple orice îți propui. Săptămâna ta este despre manifestarea scopului tău; știi ce vrei și, pentru că ești susținut de tranzite solide, poți realiza aproape orice. Vei observa, de asemenea, că nimeni nu-ți stă în cale, ești susținut din plin atât de tranzite, cât și de prietenii din viața ta.

 

Rac

Nu ai nevoie de prea multe pentru a te declanșa într-un monolog interior, iar asta este ceea ce o mare parte din această săptămână te va face să experimentezi vorbind non-stop cu tine însuți și având încredere că ești singurul din jur cu care poți vorbi. Poate părea ciudat, dar această energie a Lunii în cuadratură cu Pluton te transformă cu adevărat într-o ființă solitară. 

 

Leu

Vă va merge bine în afaceri săptămâna aceasta și prost în dragoste. Nu că ți-ar păsa, ceea ce este și unul dintre motivele pentru care te vei descurca atât de prost la capitolul dragoste. Ci pentru că nu-ți pasă. În acest moment, ești concentrat pe partea materialistă a vieții tale. Romantismul nu s-a dovedit a fi de mare ajutor în această privință, așa că săptămâna aceasta ești de partea finanțelor. Ai luat decizia corectă, Leu.

 

Fecioară

Săptămâna aceasta îți aduce mai mult din ceea ce ai acceptat deja. Ai trecut granița în a nu-ți mai plăcea jobul și acum ești la limită să mai suporți. Dar ce să faci? Aveți suficient tupeu să vă părăsiți locul de muncă? Poți găsi altul la fel de repede? Aceste întrebări te vor frământa pe parcursul acestei săptămâni de muncă grea. Rezistă, Fecioară.

 

Balanță

Vei fi mai mult implicat în întreținerea și mentenanța vieții tale sentimentale decât în ceea ce voiai să te ocupi în această săptămână - munca ta. Ai lenevit când vine vorba de muncă mai ales pentru că nu suporți ceea ce ești plătit să faci și, totuși, viața ta sentimentală pare să fie și mai solicitantă. Faci ceea ce trebuie; ocupă-te de cel pe care îl iubești. Munca va aștepta.

 

Scorpion

Vei fi copleșit de sentimentul că trebuie să realizezi ceva în această săptămână, altfel! Te vei simți atât de presat să fii ceva ce nu ești și să faci ceva ce poate nu ești capabil să faci, încât te vei înnebuni în această săptămână. Ești supus energiei întunecate a lui Pluton și, deși uneori te hrănește, pe parcursul acestei săptămâni, te va trage de mânecă și te va face să simți o presiune intensă.

 

Segetător

Te cunoști foarte bine, așa că atunci când te vei prăbuși în adâncurile disperării în această săptămână, vei ști și că nu ai rămas niciodată în acele adâncuri. Întotdeauna te scoți singur din tumultul mental și emoțional, iar săptămâna aceasta te va face, din nou, să sapi pentru a ieși dintr-un fel de angoasă personală. Odată ce îți vei limpezi apele, vei putea să te întorci la "programul tău obișnuit".

 

Capricorn

Pentru că această săptămână se referă la programe și planuri, într-un fel, ești în elementul tău aici, Capricorn.Nimic nu te mulțumește mai mult decât o corabie bine condusă și, având în vedere că tu ești responsabil de tot, te poți mândri și onora cu ideea că, în această săptămână, vei conduce această corabie direct spre succes. Tu și coechipierii tăi veți avea motive de sărbătoare. Munca asiduă aduce recompense enorme și satisfăcătoare.

 

Vărsător

Dacă ați putea petrece săptămâna în liniște, meditând sau imaginându-vă că ați petrecut-o în liniște, ați prelua cu ușurință această poziție. Calmul tău este plăcut și sigur în această săptămână, și asta pentru că te îndepărtezi în mod conștient de ceea ce consideri că este dramatic, inutil și "nu este circul tău". Lasă-i pe ceilalți oameni din viața ta să se joace până când își dau demisia; în ceea ce te privește, tu vei fi acolo, în secțiunea liniștită.

 

Pești

Prinzi vibrația acestei săptămâni încă de la început, Pești, și îți arată că ar fi bine să-ți alegi prioritățile și să te ții de ele. Aceasta nu este săptămâna în care să fii meschin și nici cea în care să începi ceva nou. Cel mai bine este să rămâi cu ceea ce funcționează pentru tine, în dragoste, în finanțe, în sănătate și la serviciu. Nu agita apele în această săptămână și refuză toate invitațiile la scene foarte dramatice cu membrii familiei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel