Horoscop, 6 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 6 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 6 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

 


BERBEC
O să acceptaţi invitaţia la un spectacol, un concert şi o să vă petreceţi frumos, după-amiază în compania prietenilor, poate va mai faceţi şi alţi noi

Poate daţi o fugă într-o staţiune turistică să schimbaţi puţin decorul, c-aveţi nevoie de un plus de culoare şi de alta energie.

 

TAUR

Sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit, o excursie la mare, să mergeţi la un concert, să vizitaţi o altă capitală, să faceţi ceva la care visaţi de multă vreme


Aţi putea da o fugă la nişte prieteni, rude, să staţi la un grătar şi să vă bucuraţi de aer curat, de o atmosferă foarte plăcută.


 GEMENI

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie şi vizibilitate în mediul social, poate v-aţi făcut remarcaţi prin ceva anume şi o să primiţi aprecieri pe viu, în reţelele de socializare.

E cineva prin preajmă care va face curte în speranţa c-o să puteţi fi într-o relaţie şi o să ştiţi dacă e pentru voi, sau nu.


RAC

Poate vin musafiri pe la voi şi o să umpleţi, frumos, timpul liber ca v-or fi lipsit acei oameni şi poate rămâneţi şi mâine împreună, dacă plecaţi într-o excursie.


Poate vă sfătuiţi cu rudele în privinţa unui eveniment care va avea loc în curând, în familia voastră şi o să puneţi totul la punct.


LEU

O să tot umblaţi la banii din cont că aveţi şi plăţi de făcut, vreţi să şi plecaţi într-o plimbare pe undeva pe la munte, sau la mare, în funcţie de vremea de-afară şi de bani.

Aveţi chef de socializare şi poate vă duceţi la o nuntă, la un botez, la ziua cuiva de naştere, într-un club să vă dezmorţiţi.


 FECIOARĂ

Sunt câţiva prieteni cărora le-aţi promis de multă vreme c-o să vă vedeţi şi acum aţi putea crea un prilej ca să vă faceţi o plăcere. Reciprocă.

E cineva care nu îndrăzneşte să vă abordeze că simte că n-are şanse să vă cucerească, dar nu e chiar aşa Şanse sunt, dacă n-aveţi pe nimeni.

 

 BALANŢA

Poate v-aţi decisă s-ajungeţi în faţa altarului, să vă căsătoriţi, că Jupiter insista de anul trecut să luaţi în calcul această posibilitate de uniune pe viaţă.

O să daţi o raită prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor cunoştinţe să vă eliberaţi de stres şi să mai vedeţi şi alte locuri, alţi oameni.


SCORPION

Poate vă faceţi curaj să aveţi o explicaţie cu cineva de care v-aţi separat şi poate o să vă recunoaşteţi o vină, poate şi celălalt va face la fel şi o să vă împăcaţi.

Se poate să vă reauziti la telefon cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi care s-ar putea să vă intereseze.


SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care sunt balsam sufletesc pentru voi şi o să vă încărcaţi, frumos, bateriile.

O să vi se facă o invitaţie la o nuntă, la un botez şi o să vă duceţi că vă plac petrecerile de acest gen.


CAPRICORN

Poate aveţi încredere în voi şi porniţi în cucerirea unei persoane care se distanţase, dar potenţial de relaţie încă mai există aşa că începeţi ofensiva.

O să vă caute cineva care vrea să vă propună o afacere cu bătaie lungă şi poate vă faceţi timp să vă explice în ce constă.


 VĂRSĂTOR

Plutiţi într-o stare de bine şi poate vă lăsaţi purtaţi de sentimente şi intraţi într-o relaţie cu cineva care o să se muleze pe felul vostru de a fi.

Se pare c-o să vă faceţi timp să vă duceţi la nişte prieteni care v-aşteaptă de mult şi abia acum vă faceţi drum într-acolo.


 PEŞTI

Se prea poate să dați o raită pe la evenimentele mondene, vă consolidaţi relaţiile şi vedeţi ce e nou, cu cine vă puteţi asocia în vederea unor afaceri.

Poate le-aţi promis mai demult copiilor că-i scoateţi la o plimbare şi o să faceţi tot posibilul să vă ţineţi de cuvânt ca ei sunt drăguţi şi merită.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel