HOROSCOP. 6 Cele mai toxice cupluri din ZODIAC. Nu se potrivesc deloc, iar relația va avea un sfârșit dureros

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Charlie Foster
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Charlie Foster

Horoscop. Aceste 6 perechi de zodii nu se potrivesc deloc, iar relația lor amoroasă este sortită eșecului. 

Iată cele 6 perechie de zodii care nu se potrivesc deloc, iar relația dintre ei este una toxică.


1.  Leu și Rac


Leul este un semn de foc, iar Racul este un semn de apă. Leul tânjește după aventură și lumina reflectoarelor, Racul adoră să petrească timp acasă, în intimitatea lui.


Leii pot fi foarte deschiși și își împărtășesc opiniile fără menajamente; acest lucru poate fi prea mult pentru Racul sensibil, deoarece are tendința de a pune totul la inimă.


Racul suportă pentru o vreme, dar încet începe să se distanțeze și se întoarce în carapacea sa.


Dacă Leul nu înțelege modalitățile de intimitate mai profundă ale Racului și acesta din urmă nu înțelege modul de explorare al Leului; relația se îndreaptă cu siguranță spre final. 


2. Capricorn și Vărsător


Capricornul este un semn de Pământ, iar Vărsătorul este un semn de Aer.


Fiind un semn de Pământ, Capricornul este lent și minuțios. Le place să își facă planuri detaliate și nu le plac schimbările în timp ce Vărsătorul fiind un semn aventuros; sunt foarte spontani și fac lucrurile la cald.


Capricornul fiind un semn de pământ vrea să acumuleze bogăție materială și își arată dragostea în mod fizic, practic.


Vărsătorul aparține elementului aer și au nevoie de dragoste cerească, tânjesc după cineva cu care să fie complet goi în minte, trup și în spirit.


Nu le va păsa prea mult de mâncare, sex sau bani dacă găsesc pe cineva alături de care spiritul lor primește aripi pentru a zbura și a visa.


3. Fecioară și Gemeni


Fecioara este un semn de Pământ, iar Gemenii este un semn de Aer. Fecioarele sunt practice și realiste, iar Gemenii sunt visători.


Gemenilor nu le place să stea într-un loc suficient de mult timp și sunt mereu în mișcare, cred în idei și viziuni și nu prea se preocupă de "cum".


Fecioarele sunt și ele visătoare, dar sunt foarte practice și se concentrează pe modul în care să facă lucrurile efectiv.


Dacă Gemenii nu coboară să se murdărească pe mâini cu Fecioara și să contribuie în vreun mod practic, Fecioara va obosi în cele din urmă și va renunța.


4. Balanță și Taur


Taurul este un semn de Pământ, iar Balanța este un semn de Aer. Nevoia de loialitate a Taurului poate părea prea sufocantă pentru extrovertita Balanță, iar nevoia Balanței de a se simți bine îl va stinge pe încăpățânatul Taur.


Ambele aceste două semne sunt foarte încăpățânate și intransigente, chiar și o decizie mică, cum ar fi să decidă culoarea perdelelor, poate arunca în aer tensiunea dintre ei.


5. Scorpion și Pești


Scorpionul și Peștii sunt amândoi semne de apă și, prin urmare, foarte emoționali, dar ceea ce îi separă este modul în care își exprimă emoțiile, mai ales în relații.


Scorpionii pot fi nesăbuiți în comunicarea emoțiilor, în timp ce Peștii sunt extrem de blânzi.


Amândoi sunt semne cu spirit liber, clocotind de emoții intense și vor să își trăiască viața la maxim, dar Scorpionul poate avea tendința de a fi gelos și îl poate sufoca pe Pești prin faptul că râvnește la tot timpul și atenția lor.


În timp ce amândoi sunt în căutarea partenerului ideal care să îi dea gata, ambele semne simt emoțiile prea profund și nu pot gestiona bine discordanțele, deoarece emoțiile lor intense puse laolaltă pot arunca scena în aer.


6. Săgetător și Rac


Săgetătorul este un semn de foc, iar Racul este un semn de apă cardinal. Pur și simplu nu au o tonă de lucruri în comun în favoarea lor.


Săgetătorului îi place să exploreze și să aibă experiențe noi, iar Racul este o persoană casnică. Săgetătorul vrea să experimenteze sexual, iar Racul vrea să se conecteze profund și emoțional. Amândoi se străduiesc să se înțeleagă unul pe celălalt pentru că natura lor opusă îi atrage inițial, dar diferențele lor imense îi ard în cele din urmă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel