Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

 

Berbec

Ai fost extrem de energic zilele acestea, nu ai tăcut deloc, te-ai certat cu toată lumea, ai ajutat pe toată lumea. Zilele următoare trebuie să te mai așezi, să respiri, să te bucuri de ce ai aici și acum și învață să iubești banii, astfel încât ei să nu te mai părăsească. Trebuie să fii mai pragmatic și să nu fii prea dur cu tine.

 

Taur

Mulți dintre voi o puteți lua de la capăt dintr-un anumit punct de vedere, aveți nevoie de prospețime, de ceva nou. Trebuie să vă înnoiți, să vă tundeți, să vă cumpărați ceva, explorați cât se poate de mult zilele ce urmează. Bucurați-vă de viață. Dacă vreți să vă faceți planuri, e o săptămână foarte bună.

 

Gemeni

Aveți nevoie de curățenie sufletească, să vă dați seama care vă sunt prioritățile. Vă liniștiți, puneți pe hârtie ce aveți de făcut, pentru că aveți nevoie de claritate. S-ar putea să simțiți că anumiți oameni vă împing și e momentul să vă dați seama ce oameni merită să vă fie alături și cine nu. Vă pregătiți de o perioadă foarte importantă.

 

Rac

Aveți nevoie de socializare, să vorbiți, să vă plimbați, să mergeți la evenimente. O s-o țineți într-o sărbătoare permanentă zilele care urmează. Trebui să aveți un moment în care să vă proiectați planuri pentru viitor, să vă propuneți lucruri, dar, totodată, să fiți și deschiși și flexibili.

 

Leu

Profesional, este o perioadă nemaipomenită, dar aveți nevoie de puțină smerenie. E bine să ascultați, primiți, să acceptați că sunt lucrurile pe care nu e neapărat să le primiți. Aveți multe oportunități pe plan profesional, chiar dacă mulți treceți prin crize și prin momente grele, totul ține de mentalitate.

 

Fecioară

Aveți o doză de inteligență abstractă, astfel încât să gândiți mai departe, iar voi vedeți mai clar ce vreți de la viață, fie că vreți să oficializați o relație sau să schimbați locul de muncă. Trebuie să vă gândiți cum puteți obține aceste lucruri. Trebuie să vă dați seama cât ați evoluat până în ziua de astăzi.

 

Balanță

Vă epuizează perioada, trebuie să vă găsiți punctul cel mai dureros din interior și să vedeți de ce aveți nevoie, trebuie să vă găsiți limitele. Ar trebui să învățați să iubiți mai mult banii, să primiți de la ceilalți, să nu mai dați nimic zilele următoare fără să și primiți.

 

Scorpion

Puneți mult preț pe relații, dați prea multă importanță celuilalt, deși pe moment nu pare așa. Trebuie să aveți în vedere că celălalt e oglinda voastră. Cei care sunteți într-o relație veți avea senzația că ați intrat în obișnuință, nu mai există mici plăceri și aveți nevoie de prospețime, ocupați-vă de asta.

 

Săgetător

Trebuie să schimbați rutina, dacă faceți lucrurile ca un robot. Trebuie ca lucrurile să vă facă să vă simțiți împliniți, să vă placă. E o săptămână importantă pentru sănătate, după sărbători vă puteți duce la doctor.

 

Capricorn

Sunteți cei mai bine aspectați săptămâna următoare. Indiferent în ce etapă vă aflați, construiți-vă stima de sine. E nevoie de mult răsfăț, de creativitate, exprimare, de nevoie de joacă și de stimă de sine, dar și de a vedea jumătatea plină a paharului.

 

Vărsător

Vă puteți cumpăra o casă, vă puteți muta, puteți renova. Gândiți-vă la interiorul casei în această săptămână, pentru că el o să vă facă să vă simțiți bine. E nevoie de întoarcere la sine și să nu trăiți superficial.

 

Pești

Trebuie să explorați, de la relațiile cu cei dragi, la studiu. Dacă aveți o diplomă, profitați de ea. Fiți cât mai deschiși, plimbați-vă, citiți, exersați. Cu cât învățați mai multe, cu atât viața va fi mai bună.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel