Horoscop 6-12 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop săptămânal 6 decembrie 2021 - 12 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Săptămâna aceasta ne concentrăm pe schimbarea stării de spirit pentru a ieși din depresii și pentru a ne recăpăta încrederea în noi. 


Berbec
(19 martie - 19 aprilie)

Berbec, săptămâna aceasta poate fi extrem de stresantă pentru tine, mai ales că revii la viața pe care ai cunoscut-o cândva și la conexiunile pe care le-ai pierdut pe parcurs.

Acest lucru îți poate reaminti de o nemulțumire pe care credeai că ai rezolvat-o, dar îți dai seama că în trecut ai trecut pur și simplu peste ea.

Este timpul să stai de vorbă cu acea versiune trecută a ta și să scapi cu adevărat de durerea de inimă pe care ai respins-o de prea mult timp. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, se dovedește încă o dată că poți fi extrem de adaptabil la mediul din jurul tău.

Este posibil să descoperi că în această săptămână prosperi și că trăiești cea mai bună perioadă din viața ta... cel puțin în exterior.

Întreabă-te dacă ești cu adevărat dispus să te schimbi pentru lucrurile care intră în viața ta sau dacă nu cumva ai fi mai fericit să-ți servești energia în altă parte. Fericirea ta nu poate fi susținută dacă te pierzi pe tine însuți pe parcurs. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, simți că ai trecut printr-o mulțime de schimbări și chiar acum ești în căutarea unei constante pe care să o numești acasă.

Încearcă să faci tot posibilul să cauți prietenii care care au știut cum să te facă să te simți în largul tău.
Va fi mai ușor să te izolezi și ar putea fi tentant să cazi din nou în capcana unor obiceiuri proaste cu care credeai că nu va trebui să te confrunți din nou.
Învățați să vă iertați pentru zilele care sunt prea dificile pentru a fi cea mai bună versiune a dumneavoastră. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Rac, ești cu adevărat stânca grupului tău de prieteni în această săptămână. Ești capabil să oferi sfaturi perfect elaborate pe care prietenii tăi speră să le audă de când se știu. Chiar ești acolo pentru oamenii din viața ta.

Cu toate acestea, este recomandat să te întrebi dacă și ei sunt acolo pentru tine sau dacă te simți din ce în ce mai izolat.

Este minunat cât de mult faci pentru ceilalți, dar nu-ți fie teamă să ceri și tu ca ceilalți să facă pentru tine.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Leu, obiectivul acestei săptămâni trebuie să fie stabilirea unei rutine și menținerea ei. Nu mușca mai mult decât poți mesteca.

Trebuie să fii realist și sincer cu tine însuți și nu idealist.

Este minunat că ai vise și aspirații mari, dar dacă nu ai rezistența necesară pentru a îndura aceste lucruri acum, se cere să îți stabilești ținte mai mici, astfel încât să ai un sentiment de realizare pe care să îl poți menține. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioară, în această săptămână, dacă nu ești implicat pe deplin, va rezulta o serie de eșecuri. Trebuie să te investești în visele tale și nu doar să speri că ele ți se vor îndeplini.
Nu ai cum să te dezamăgești pe tine însuți dacă măcar încerci să faci ca măreția să se întâmple în viața ta. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, trebuie să identifici ceea ce nu funcționează pentru tine în această săptămână. S-ar putea să simți că ești atât de aproape de a-ți atinge obiectivele și că nu reușești mereu să le atingi.
Problema se află în cadrul unui obstacol în rutina ta zilnică care te ține departe de realizări.
Poate fi vorba de o legătură nesănătoasă sau de un obicei prost la care trebuie să renunțați. 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, finalul pe care l-ai evitat se apropie. Poate fi o săptămână în care vă despărțiți de parteneri sau părăsiți un loc de muncă de care sunteți nemulțumit.

Toate lucrurile bune trebuie să aibă un sfârșit, iar onorarea acestui lucru în loc să încerci să faci lucrurile să funcționeze te va ajuta să nu păstrezi resentimente în zilele următoare. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, s-ar putea să ai senzația că nimeni nu te înțelege în ultima vreme, iar săptămâna aceasta o vei simți și mai mult.
Dar trebuie să te întrebi; permiți cuiva să te cunoască cu adevărat?

Dacă îți ții problemele pentru tine, atunci cum poate ști cineva că există un conflict în sufletul tău? Nu trebuie să fii tu prietenul puternic în această săptămână, cere ajutor. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, pare că nimic nu are sens în această săptămână, ceea ce poate fi înfricoșător pentru cineva care tinde să gândească rațional.
Cu toate acestea, trebuie să știi că în această săptămână, atunci când auzi chemarea de a-ți urma dorințele, trebuie să răspunzi.
Nu lăsa să se piardă încă un minut trăind o viață de care nu ești mândru. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, aceasta nu este săptămâna în care să te conformezi. Mai degrabă, ar trebui să te antrenezi să experimentezi cu ideea ta de identitate.

Îmbracă-te așa cum îți dorești, aplică pentru joburile pentru care te simți necalificat, apucă-te de hobby-ul la care te-ai tot gândit în ultima vreme.

Dacă săptămâna aceasta ești împins să fii persoana care nu ești, amintește lumii cine ești cu adevărat. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, săptămâna aceasta s-ar putea să descoperi că există o cauză care te pasionează. Lăsați-o să vă emoționeze.

Dacă în ultima vreme ți-a fost greu să găsești un motiv pentru a continua să mergi mai departe, nevoia de dreptate te va motiva în această săptămână. 

Este indicat să te documentezi și să vorbești  despre lucrurile care te preocupă cel mai mult. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel