HOROSCOP. 5 semne zodiacale care sunt mult prea egoiste și nu văd decât propriul lor interes

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo
Descriere foto: Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo

Aceste semne zodiacale se gândesc doar la binele lor și pot trece peste orice și oricine atunci când au ceva de câștigat. 

1. Săgetător 


Săgetătorii sunt minunați și au o curiozitate profundă față de lume, mai ales față de cea care se învârte în jurul lor.


Nu este vorba că sunt oameni răi doar că pot fi atât de absorbiți de ceea ce se întâmplă în propria viață, încât nu au lățimea de bandă pentru a ajuta sau a asculta problemele altcuiva.


Atunci când sunt în chinurile implicării de sine, tind să fie neglijenți, lipsiți de tact și inconsecvenți. Vor să fie un partener și un prieten bun, dar trebuie să se ocupe mai întâi de propriile lucruri și, uneori, nu există suficient timp în zi pentru a se concentra pe altcineva în afară de ei înșiși.


Dar dacă poți face față egocentrismului Săgetătorului, ei sunt niște parteneri de călătorie extraordinari.


2. Pești 


Poate părea greșit că cineva atât de altruist ar putea fi atât de egocentric, dar așa sunt Peștii. Sunt excesiv de sensibili, așa că nu este surprinzător faptul că iau totul personal.


Impulsurile lor creative izvorăsc din egocentrismul lor. Le place să exploreze și să descopere lucruri noi despre ei înșiși și să le exprime într-un mod creativ. Peștii sunt deosebit de egocentrici atunci când se simt deprimați, ceea ce se poate întâmpla destul de des.


Pot fi leneși când vine vorba de lucruri care nu contează pentru ei, așa că totul este canalizat prin prisma modului în care le afectează viața.


3. Scorpion 


Scorpionii știu că sunt extraordinari, dar au suficientă nesiguranță îngropată pentru a-i face să se îngrijoreze de modul în care se prezintă în fața altor persoane.


Atunci când cineva se desparte de ei sau nu îi angajează, Scorpionul ia acest lucru foarte personal. Ei pot deveni furioși dacă nu obțin lucrurile (cum ar fi locuri de muncă sau parteneri) pe care și le doresc și își vor pune energiile pentru a se răzbuna.


Ei chiar fac ca lucrurile să se rezume la ei și nu există nimeni atât de important pentru ei. 

4. Fecioară 


Absorbția de sine a Fecioarei vine sub forma de a crede întotdeauna că au dreptate și că au răspunsurile. Este greu pentru ei să accepte că cineva ar putea fi mai bun sau mai informat.


Deoarece sunt foarte autocritici și orientați spre detalii, au tendința de a-și privi viața și comportamentul ca și cum ar fi sub un microscop. Fecioarele se pierd în detaliile propriei vieți, iar încercările lor de a fi perfecți se pun pe ei înșiși în fruntea listei de preocupări.


S-ar simți mai bine dacă ar putea acorda mai puțină atenție defectelor lor și mai multă atenție ajutorării celorlalți (celălalt mare talent al lor).

 

5. Taur 


Taurii sunt egocentrici pentru că se concentrează foarte mult pe ceea ce se întâmplă în interiorul lor - cum se simt sau cum s-au simțit când s-a întâmplat ceva. Au tendința de a se proteja împotriva unor potențiale răni și se fixează pe cele din trecut.


Ei cred că sunt doar atenți la cine lasă să intre în viața lor, dar este vorba mai mult de egocentrismul lor.


Taurii pot fi nepoliticoși și disprețuitori față de sentimentele altora. Ei fac toate regulile în viața lor, iar dacă poți fi de acord cu ele, grozav; dacă nu, pleacă la drum.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel