Horoscop 5-11 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal: 5-11 septembrie 2022.

Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta, Berbec, vei scăpa cu bine, indiferent despre ce ar fi vorba. Săptămâna aceasta te face să treci cu ușurință peste greutăți și să te îndrepți spre ceva creativ și captivant. Lucrezi ca un profesionist în timpul săptămânii și tot ceea ce atingi înseamnă succes.

Și nu e vorba numai de planul profesional; ai succes și cu familia ta. Iubirea se revarsă din tine și simți că se întoarce și la tine. Ești prețuit de oamenii din viața ta, iar acest lucru te va simți atât de bine și de revigorant.  


Horoscop - 5-11 septembrie. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nici tu nu vei avea o săptămână prea proastă, Taur, pentru că pari să fii pe aceeași linie cu Berbecul, dragostea fiind în topul lucrurilor pe care le trăiești din plin.

Așteaptă-te la un eveniment surpriză și ține-ți programul deschis pentru o cină distractivă cu un vechi prieten care tocmai a ajuns în oraș. Această săptămână este plină de evenimente pentru tine, așa că bucură-te de toate.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Săptămâna aceasta te vei întoarce spre interior, pentru că ești singura persoană în care ai încredere în acest moment. S-a întâmplat ceva; nu este oribil sau chiar negativ, dar necesită toată atenția ta și asta vei face: te vei concentra.

S-ar putea să ajungi să înfurii un prieten atunci când îți va face sugestii despre cum să-ți rezolvi problema, dar va înțelege aluzia destul de curând. O vei face de unul singur, deoarece numai tu te poți ocupa de această problemă specială. Vei fi bine, doar ai încredere în acest proces.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta te face să-ți verifici contul bancar la fiecare trei secunde pentru a vedea dacă a crescut. Deși sună un pic cam prostesc, nu poți să nu te simți excesiv de preocupat de bani și de modul în care îi cheltuiești.

Vei fi foarte tentat să îți alini stresul cu terapia de retail și, deși ar putea fi super amuzant, s-ar putea să te coste un pic prea mult să te tratezi atât de bine.  

 

Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt săptămâni în care nu ești dispus să asculți părerea altora, mai ales când vine vorba de muncă, iar săptămâna aceasta este una dintre ele.  

Ești un expert în ceea ce faci și chiar nu ai răbdarea sau rezistența necesară pentru a le face pe plac celor care sunt fie leneși, fie neglijenți cu munca lor. Deși poți fi un exemplu de cum arată un angajat excelent, nu ești tocmai răbdător cu ceilalți.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea ca astăzi să-ți arătați o latură pe care nimeni nu a văzut-o venind, și anume una de zgârcit. Nu ai vrea ca cineva să observe acest lucru, mai ales având în vedere că îți place ca toată lumea să creadă că ești exemplul suprem de caritate și generozitate.

 Te temi de ceea ce ți s-ar putea întâmpla în lipsa banilor și, din această cauză, în această săptămână vei da impresia că ești un adevărat zgârcit.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta îți aduce o oportunitate financiară pe care ar fi mai bine să o accepți decât să o refuzi. Problema aici este că vrei să nu te grăbești să te decizi dacă asta este cu adevărat ceea ce vrei, iar timpul este cu siguranță esențial.

Asta, bineînțeles, dacă nu intervii repede și nu faci ca lucrurile să se rezolve în favoarea ta. Deschide ochii, Balanță. Oportunități ca aceasta nu se ivesc în fiecare zi.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți vei exercita puterea și autoritatea pe tot parcursul săptămânii și, într-un fel, îți va da o încărcătură bună; vei fi încântat de propria ta călătorie de putere, deoarece ți se va acorda foarte mult control.

Nimic nu-ți place mai mult decât să te afli într-o poziție de putere, iar săptămâna aceasta te face să te miști și să treci prin tot felul de situații care sfârșesc prin a se supune cunoștințelor și intuiției tale. Oamenii au încredere în tine!


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Din când în când, te ridici în vârful ierarhiei și impresionezi un grup de oameni. Săptămâna aceasta te are în centrul atenției, deoarece există ceva ce faci și nimeni altcineva nu face și, astfel, atragi atenția. Atenție pozitivă, de altfel.

Fă ceea ce faci, Săgetătorule, deoarece pare să fie o adevărată plăcere pentru mulțime.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta simți că nu poți ține pasul, ceea ce este un lucru extraordinar de ciudat pentru tine, având în vedere că poți ține mereu pasul.

Îndoiala de sine intră în joc și îți spulberă încrederea la un moment dat, dar nu este nimic peste care să nu poți trece rapid. Să știi doar că săptămâna aceasta va aduce un "mare boom"; vei face față și vei fi bine.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acum, că te-ai întors în cartier, ești gata să stabilești câteva întâlniri cu prietenii. Ai luat o perioadă de pauză, deoarece au existat multe lucruri private în viața ta, pe care a trebuit să le rezolvi singur, dar această săptămână te pune din nou pe hartă.

Vei ajunge la prieteni care vor fi foarte bucuroși să aranjeze o întâlnire cu tine.


Horoscop - 5-11 septembrie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Tu ești cel care face legea în această săptămână, Pești, deoarece lucrurile au scăpat atât de mult de sub control, încât va fi nevoie de o atenție foarte mare din partea ta. Se pare că, în cele din urmă, întotdeauna tu ești cel care trebuie să îndrepte lucrurile, dar cel puțin tu le îndrepți.

Săptămâna aceasta te face să realizezi că munca grea este ceea ce faci cel mai bine, iar alții sunt pur și simplu prea leneși pentru a realiza ceea ce tu poți realiza în cea mai proastă zi a ta.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel